2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Fidesz: Az MSZP határolódjon el Mesterházy Attilától!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-02-07 20:21:03
A Fidesz szerint a kormányfõ-jelölt nyilvános fórumon sértette meg az orvosokat.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje ugyanis nemrég úgy fogalmazott: "Vajon rábízhatja-e magát egy közismerten baloldali érzelmû beteg egy úgymond netán jobboldali gondolkodású orvosra?". A Fidesz szerint ezzel a kijelentéssel Mesterházy Attila alkalmatlanná vált az emberek bizalmára..

 

A napokban egy nyilvános fórumon Mesterházy Attila a magyar orvosok elkötelezettségét, tisztességét vonta kétségbe - mondta vasárnapi sajtótájékoztatóján Pesti Imre, a Fidesz országgyûlési képviselõje. Az ellenzéki politikus szerint finoman szólva is szerencsétlen kijelentésnek lehet nevezni az MSZP kormányfõ-jelöltjének szavait: "Vajon rábízhatja-e magát egy közismerten baloldali érzelmû beteg egy úgymond netán jobboldali gondolkodású orvosra?". Pesti Imre szerint az MSZP eddig is számos alkalommal indított támadást a magyar egészségügy ellen, ez azonban a mélypont.

A fideszes politikus azt mondta, hogy Mesterházy Attila a kijelentése után alkalmatlanná vált az emberek bizalmára. Ezért felkéri az MSZP-t, hogy határolódjon el a miniszterelnök-jelölttõl. Ha nem teszik - szerinte - azt lehet mondani, hogy a szocialista politikusok is egyetértenek vele.

 

Pesti Imre arról is beszélt, hogy szeretnék, ha a "gyurcsányi gyûlöletkelõ politika" megszûnne Magyarországon és "Gyurcsány-klónok nem mérgeznék a magyar politikai közéletet".

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!