2024. május 6. Hétfő, Ivett, Frida.
 
Orbán: több mint forradalomForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-31 12:15:42
Orbán Viktor szerint az, amire a Fidesz a gyõztes választás után vállalkozik, több mint forradalom. A Fidesz elnöke pártja 22. születésnapján tartott ünnepi beszédében azt mondta: úgy kell megváltoztatni a jelenlegi viszonyokat, hogy annak minden ember a gyõztese legyen.

A politikus szerint az új kormánynak egy katasztrófa sújtotta országot kell újjáélesztenie. Mint mondta: reménytelen, dühös emberek sokaságából kell erõs, büszke nemzetet kovácsolni. Egy olyan erõs, büszke nemzetet - tette hozzá -, amely nem tûri, hogy bárki olyan szégyent hozzon rá, mint amilyet az elmúlt 8 évben a szocialisták hoztak.

Orbán Viktor figyelmeztetett azonban arra, hogy a közvélemény-kutatások ellenére a választást el is lehet veszíteni. Mint mondta: minden a szavazófülkékben dõl el, "a tét nagy és az ördög nem alszik". Éppen ezért mindenkit arra kért, "ne higgye el, hogy nélküle is megy", menjen el szavazni, és adja mindkét voksát a Fideszre.

A Zeneakadémián tartott ünnepségen, Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke, "az egyes számú párttagkönyv tulajdonosa" is köszöntötte az egybegyûlteket. Emlékeztetett arra, hogy a Fidesz alapítói annak idején, 22 évvel ezelõtt, nem éppen ilyen új Magyarországról álmodtak. Nem olyanról, tette hozzá, ahol a hatalmon lévõk egy része idegen érdekeknek kiárulja az országot, nem olyanról, amely ország vezetõi megfélemlített emberek hátán felmászva jutnak hatalomra. Kövér László a rendszerváltozás elmúlt 20 évére visszatekintve hangsúlyozta, hogy a régi riválisok közül már csak a szocialisták vannak hatalmon. "A 22 évvel ezelõtti világ még itt van velünk szemben" - fogalmazott a politikus. Forrás: Független Hírügynökség

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!