2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Balaton-átúszás elnapolvaForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-22 20:50:53
Elhalasztották a szombatra meghirdetett Balaton-átúszást - mondta el a Független Hírügynökségnek Szántó László, fõszervezõ.
A tervek szerint az új idõpont jövõ szombat, vagyis július 31-e. Azért döntöttek így, mert a kérdéses idõben erõs lesz a szél a Balaton térségében, emellett többfelé várható zápor, zivatar.

Egy héttel elhalasztották a most szombatra tervezett Révfülöp és Balatonboglár közti Balaton-átúszást. Errõl csütörtökön, dél körül döntött a szervezõbizottság és a vízirendészet vezetése a Siófoki Obszervatóriumban. A rendezvény új idõpontja a tervek szerint így július 31-e. A meteorológiai szolgálat véleménye szerint úgynevezett "frontbetörés" várható péntekrõl szombatra, ami nagyon erõs széllel, záporral, zivatarral jár a Balaton térségében, amely várhatóan vasárnap is tart majd. Emellett még hétfõn és kedden is hûvösebb, szeles idõre lehet számítani.

Szántó László emlékeztetett: tavaly is el kellett halasztani az átúszás elsõ idõpontját. Akkor egyébként 9299-en vettek részt a megmérettetésen. Az idei rendezvényre ugyancsak közel tízezer embert várnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!