2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Móka vagy beavatás?Forrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-26 14:00:03
Nem történt szabálytalanság, sem erõszak vagy durvaság azon a fõvárosi tûzoltóparancsnokságon, ahol diákok és tûzoltók vízzel kezdték fröcskölni egymást ...
- mondta el a Fõvárosi Tûzoltóság parancsnokhelyettese a Független Hírügynökségnek.

A Blikk hétfõi számában számolt be arról, a Rendõrtiszti Fõiskola hallgatóját - aki egyébként gyakorlatát töltötte a zuglói tûzõrségen - kikötözték, majd erõs vízsugárral locsolni kezdték. Az ötlet onnan jött, hogy a nagy melegben a tûzoltók és diákok fröcskölni kezdték egymást. A lap megkérdezett egy független szakértõt, aki azt mondta, ha a víz a lány arcába, szájába megy, meg is fulladhatott volna. Maga a fõszereplõ egyébként azt mondta, hogy erõszakról, meggyalázásról szó sem volt, õ is benne volt a „mókában”.

Dobson Tibor az eset kapcsán elmondta: semmiféle szabálytalanság nem történt, vagyis nem volt sem erõszak vagy olyan durvaság, amelyet az egyik napilap állít megalapozott információkra hivatkozva. Hozzátette: ez a lépés roppant káros a tûzoltóságra nézve.

A Fõvárosi Tûzoltóság parancsnokhelyettese beszámolt arról is, hogy egy névtelen vagy álnéven történõ bejelentés érkezett a tûzoltóságra, amelynek alapján elindult egyfajta vizsgálat, viszont az érintettek írásbeli és szóbeli jelentésében sem volt olyan tény, amely miatt felmerült a gyanú, hogy bármilyen szabálytalanság, törvénytelenség történt volna. Dobson Tibor szerint az egész hírbõl csak annyi igaz, hogy a takarítást végzõ tûzoltók és diákok lelocsolták egymást a nagy melegben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!