2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Kassai Viktor és csapata kiváló munkát végzett, hagyta, hogy a játék határozza meg a mérkõzést, nem pedig a bírói döntések ...
A spanyol válogatott 1-0-ra legyõzte szerda este a német csapatot a labdarúgó-világbajnokságon, így õk játsszák vasárnap a döntõt Hollandia legjobbjai ellen.

Gyorsulás és õrület: ez mind Hajdúszoboszlón lesz, ahol elõször rendezik meg július 11-én délelõtt 10 órától a Róna Rally Sprintet.

A hétvégén majd két hetes szünetet követõen a Török Nagydíj helyszínére, Isztambulba érkezik meg a Forma-1-es cirkusz. A hatodik törökországi futam idén ismét nem a nyári szünetet követõen a Magyar Nagydíj után, hanem májusban kerül megrendezésre.

Vesztett, mégis nyert vasárnap este a Debrecen a magyar bajnokságon. A Loki ugyan 1-0-ra kikapott Kecskeméten, de mivel a Videotont is megverték Gyõrben, NB1-es bajnokok lettek.

Villanyfényes Rallycross Közép-Európa bajnoki futam! A Rallycross Közép Európa Bajnoki futam a CEZ (CENTRAL EUROPEAN ZONE), Európa második legnagyobb versenysorozata, magyar, cseh, osztrák és lengyel helyszíneken.

Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája a múlt hét után ezúttal is érinthetetlennek bizonyult. Az energiaital-gyárosok versenyzõje az élrõl rajtolhatott, s meg is tartotta elsõ helyét, amit aztán négy biztonsági autós szakasz és egy kiállás alkalmával egyetlen egyszer nem adott át másnak.

Az év legpatinásabb versenyével, a Monacói Nagydíjjal folytatódik a hét végén a száguldó cirkusz, a Forma–1-es világbajnoki sorozat.

A szezon második versenyét Jerezben rendezték vasárnap. Igazi motoros idõben, száraz napsütésben harcolhatott a mezõny a világbajnoki pontokért.

Budapesten rendezték meg a XI. Fekvenyomó Diákolimpia döntõjét 2010. április 16-18-ig . A döntõn 58 iskola több mint 600 versenyzõje vett részt három korosztályban. Megyénket a berettyóújfalui Eötvös József Szakképzõ Iskola 24 diákja képviselte.

Bevált Mourinho mágiája2010-04-21 11:42:55

A Bajnokok Ligája elõdöntõjének elsõ mérkõzésén az Internazionale 3-1-re legyõzte a Barcelonát, így kétgólos elõnybõl várhatja a visszavágót.

A világbajnoki címvédõ Jenson Button gyõzelmével zárult a sok remek csatát és az idõrõl idõre eleredõ esõ miatt jókora káoszt hozó Formula–1-es Kínai Nagydíj. Sikerével Button átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben.

Pénteken 19 órától az Üllõi úti Albert-stadionban lép pályára a DVSC-TEVA alakulata, a Soproni Liga 23. fordulójának nyitómérkõzése iránt óriási az érdeklõdés.

2010. március 31-én a megyeházán jutalmazták a 2009. év legeredményesebb sportolóit, edzõit. Makrai Éva a berettyóújfalui Eötvös DSK fekvenyomója, erõemelõje lett Hajdú-Bihar megye legeredményesebb felnõtt nõi sportolója.

 

A jelenlegi világbajnok, Jenson Button nyerte a Forma-1 Ausztrál Nagydíját vasárnap Melbourne-ben. A McLaren-Mercedes 30 éves pilótája 12 másodperccel a Renault-s Robert Kubica elõtt ért célba. Harmadik helyen a Ferrari versenyzõje, Felipe Massa végzett.

Pénteken az átvételekkel és a Dobó téri ünnepélyes rajtceremóniával megkezdõdött az Eger rali. Az ob nyitó meccse szombaton 10 órakor, Egerszalókon élesedik. Ha útra kelünk, esõkabátot csomagoljunk!
Az elmúlt években megszokotthoz képest, meglehetõsen mozgalmasra sikeredett az Ausztrál Nagydíj idõmérõ edzésének elsõ szakasza.
Mi lett rajtsorrend?
Várhatóan péntek délután dönt a kormány arról, hogy aláírják-e a sávolyi MotoGP állami támogatásáról szóló szerzõdést. Korábban két tanulmány is bizonytalannak ítélte, hogy megtérülnek-e a motorpálya költségei.
« Előző 1 ... 10 11 12 « 13. oldal » 14 15 16 17 18 19  ... 20 Következő »