2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Döntetlen a Mezõkövesd ellenForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-19 10:23:03
Debrecen – Ismét mumusnak bizonyult a Mezõkövesd a DKSE- Airport Debrecen számára: csütörtökön este szinte folyamatosan gólhátrányban játszottak a hazaiak a kövesdiek ellen a Hódos Imre-sportcsarnokban.

A küzdelmes mérkõzés végül döntetlennel végzõdött. A mezõkövesdiek lelkesen és lendületesen kezdték a meccset, s noha az elsõ gólt a DKSE szerezte a negyedik percben Gúnya Péter révén, a vendégek gyorsan egyenlítettek a debreceniek számára balszerencsésnek mondható találattal, majd az ötödik percre a vezetést is megszerezték.

A következõ pillanatokban a két csapat fej fej mellett haladt, habár a vendégek voltak lépéselõnyben, a DKSÉ-nek a tizenkettedik percben sikerült átvenni a vezetést. Az elsõ negyedóra vége két gólos elõnyben találta a cívisvárosiakat, nemsokára azonban újra egyenlített a Mezõkövesd.

Az elsõ félidõ utolsó perceiben rengeteg hibát, eladott labdát, illetve elrontott ziccereket láthatott a közönség mindkét oldalon, a rövidzárlatból a vendégek tértek magukhoz hamarabb, és négy találatot juttattak a hálóba – amíg a hazaiak egyet sem.

Így négygólos elõnnyel vonulhattak az öltözõbe a szünetben a kövesdiek.
A második félidõben apránként felzárkózott a DKSE, a negyvennegyedik percre 22–23 volt az állás, a huszonhatodik percben pedig egyenlített a hazai csapat. Nem egész két perccel a vége elõtt már két gól volt a Debrecen fórja, csakhogy a vendégek még két gólt szereztek – a másodikat néhány másodperccel a vége elõtt. Hogy egy gyors végszóval mégse nyerhessen a DKSE, a játékosedzõ Rosta szabálytalankodott, amiért piros lapot kapott. A debrecenieknek már nem sikerült támadást vezetni – a végeredmény 28–28 maradt.

Mesterszemmel

Kovács Mihály: Nem tudtunk felnõni a feladathoz. Iszonyúan sok technikai hibát követtünk el, nem lehet ilyen rontásokat csinálni. Gratulálok a Mezõkövesdnek.
Rosta István: A legkisebb költségvetésû csapat szerzett pontot a Debrecen otthonában – nem találok szavakat. Köszönöm mindenkinek, a takarítónõtõl az elnökig.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!