2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
A hétvégén hûvösebb, többnyire borús, esõs lesz az idõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-15 15:25:26
A hétvégén többnyire borús lesz az ég, többfelé várható zápor, zivatar. Ezzel együtt hûvösebb is lesz, néhol csak 21 Celsius-fokig melegszik majd a levegõ – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Pénteken napos és erõsebben felhõs idõszakok egyaránt lesznek, késõ délutántól a Dunántúlon erõsen megnövekszik a felhõzet. Napközben az Északi-középhegység térségében egy-egy zápor, estefelé nyugaton helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Az ország középsõ területein megélénkül, zivatar környezetében átmenetileg meg is erõsödik a légmozgás. A legalacsonyabb hõmérséklet 11-17 fok között, a legmagasabb hõmérséklet többnyire 22-27 fok között valószínû.

Szombaton hajnalban, reggel erõsebben, napközben változóan felhõs idõ várható. Szórványosan alakulhatnak ki záporok, északkeleten néhol zivatar is elõfordulhat. Az Észak-Dunántúlon és a középsõ tájakon idõnként megerõsödik a szél. A leghidegebb órákban 12-17 fok lehet. Nappali 21-26 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap északkeleten lehetnek néhol záporok, s a szél is csak helyenként élénkül meg. A minimumhõmérséklet 10-16 fok között valószínû. A nappali maximumok várhatóan 21-26 fok között alakulnak – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!