2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Ellopták és átfestették a kerékpártForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-09 08:23:30
A nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a két polgári férfi ellen, akik a megalapozott gyanú szerint ellopták egy nõ kerékpárját.

Egy nõ 2014. október 8-án tett bejelentést a Polgári Rendõrõrsön arról, hogy elõzõ nap az egyik buszmegállóból ellopták a lelakatolt biciklijét.

A rendõrök az adatgyûjtést és tanúkutatást követõen, a tudomásukra jutott információ alapján bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt 2014. október 9-én 13 óra körüli idõben, otthonában elfogtak egy helyi lakost, akit elõállítottak a rendõrõrsre. A nyomozók a 66 éves Sz. Jánost és pár nappal késõbb társát, a 67 éves R. Zoltánt is gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendõrök a terhelteknél tartott házkutatáskor az eltulajdonított és addigra már átfestett kerékpárt megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

A két férfival szemben a Hajdúnánási Rendõrkapitányság Polgári Rendõrõrs a napokban befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!