2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Agyonverte riválisát a féltékeny férfiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-11 10:36:09
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bûntette miatt vádat emelt a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészség az ellen a büntetlen elõéletû vámospércsi férfi ellen, aki a barátnõjével kapcsolatot létesítõ férfit féltékenységbõl agyonverte, majd a bántalmazást követõen a sértett több értéktárgyát eltulajdonította – tudatta dr. Pocsai Edit megyei fõügyész.

A vádlott már 12 éve tartott fenn érzelmi kapcsolatot azzal a helybéli nõvel, akivel a sértett 2013 novemberétõl szorosabb érzelmi köteléket alakított ki. A vámospércsi férfi féltékeny volt a barátnõjére, titokban megfigyelte, telefonon számon kérte, hol és kivel tartózkodik. Nem tudta elfogadni azt a tényt, hogy a nõ inkább a másik férfi társaságát keresi.

2013. december 20-án a kora esti órákban megjelent a sértett lakásánál, ahová a férfi beengedte. Ekkor a vádlott egy ismeretlen eszközzel rátámadt a sértettre és a fején igen nagy erõvel legalább 15-16 alkalommal megütötte. A bántalmazás következtében a férfi a helyszínen elhalálozott. Az elkövetõ ezután elvitt tõle egy ötezer forint értékû mobiltelefont és egy 40 ezer forint értékû kerékpárt.

A megyei fõügyészség végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!