2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
A hétvégén sok napsütés és 20 fok körüli hõmérséklet várhatóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-12 09:27:37
A hétvégén sok napsütésre lehet számítani és melegszik is a levegõ, több helyen 20 Celsius-foknál magasabb is lehet a hõmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Az országos, középtávú elõrejelzés szerint pénteken és szombaton túlnyomóan napos idõ várható, csapadék nem lesz. Pénteken a legalacsonyabb hõmérséklet általában mínusz 2 és plusz 5 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken mínusz 4, mínusz 5 fok is lehet, a legmagasabb hõmérséklet 17 és 20 fok között valószínû. Szombaton a leghidegebb órákban többnyire mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hõmérséklet, a fagyzugos helyeken azonban hidegebb, a magasabban fekvõ helyeken enyhébb is lehet az éjszaka. A maximumhõmérséklet 20 fok körül lesz.

Vasárnap is nagyrészt napos idõre lehet számítani. A Dunántúlon és az Északi-középhegységben viszont elszórtan lehet zápor, egy-egy zivatar. A minimumhõmérséklet 0 és plusz 6 fok között valószínû. Napközben 21 fok körül lesz a hõmérséklet – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!