2024. május 30. Csütörtök, Janka, Zsanett.
 
Csütörtöktõl sok esõ jön, erõs lehûlésselForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-04-13 17:17:33
Címkék: Bihari hírek
Kedden és szerdán még szép tavaszi, kora nyári idõben lesz részünk, némi gomolyfelhõvel és helyenként záporokkal, de még 18-26 fokos maximumokkal.

A helyzet csütörtöktõl változik meg radikálisan, amikor megvastagszik a felhõzet, és többfelé kell számítani esõre, a keleti megyékben zivatarokra, a hõmérséklet 14-22 fok között várható.

Fotó: Varga György / MTI

Pénteken felszakadozik a felhõzet és a nap is kisüt, de késõ délutántól újabb esõfelhõk érkeznek, és elsõsorban nyugaton ismét elõfordulhatnak záporok. A legmagasabb nappali hõmérséklet 16-21 fok lesz.

Az OMSZ mostani elõrejelzése szerint már megint csapadékos hétvégére számíthatunk, szombaton az északi és keleti tájakon valószínû zápor, zivatar, a hajnali 5-11 fokról napközben 18-23 fokra melegszik a levegõ. Vasárnap már nagyrészt felhõs lesz az ég és többfelé várható esõ, zápor, és viharos széllökések is elõfordulhatnak. A hõmérséklet is jelentõsen visszaesik, 14-19 fokra.

Ennél már csak hétfõn lesz rosszabb, amikor a felszakadozó felhõzet és a futó záporok mellett mindössze 10-14 fok valószínû.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek