2024. május 30. Csütörtök, Janka, Zsanett.
 
Féltékenységbõl elütötte felesége fõnökétForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-04-22 17:56:52
Címkék: Bihari hírek
Az esztergomi férfi felesége nagyon jóban volt fõnökével, közösen indultak kirándulni, ekkor megjelent a feldúlt férj, és eldurvultak a dolgok - írja a Kemma.hu.

A 45 éves férfi felesége a sértettnél dolgozott, bizalmas, baráti viszony alakult ki köztük, emiatt a férj féltékeny volt,  haragudott az asszony fõnökére. A fõnök, a feleség, és még két munkatársuk tavaly október 2-án kirándulni indultak, ezért az asszony szendvicseket készített fõnökénél. A dühös férj váratlanul megjelent a fõnök lakásánál, rátámadt a lépcsõházból kilépõ férfire, dulakodtak, közben egy lakó hívta a rendõrséget.

Ezután a fõnök és az asszony Kesztölcre autóztak a másik két munkatársukért. A sértett kesztölci háza elõtt egy kisteherautóval váratlanul ismét megjelent a férj, óriási patáliát csapott, és durván összeveszett az asszony fõnökével.

A fõnök gyalogosan elindult, de ezt a férj észrevette, beletaposott a gázba, és nekivezette a gépkocsiját az úttesten gyalogogló férfinak. Nem tudott félreállni, mert a férj szembõl elütötte, majd továbbhajtott.

Az elütéssel okozott sérülések alkalmasak voltak az emberélet kioltására, a fõügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek