2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Mûvészeti iskola évzárója ApátibanForrás: Vmirjáncki József
Utolsó módosítás: 2010-06-30 09:45:51
Eredményes évet fejeztek be az „Igazgyöngy” Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény kihelyezett tagozatának tanulói.

Mint minden iskolának, itt is befejezõdött a tanév.

Kovács Lajos, Újhelyi Sándor és Gólyáné Vad Anikó tanárok Körösszegapátiban értékelték a Mûvészeti iskolába jár 48 apáti iskolás évi munkáját.

A tavalyi tanév vége óta 12 nemzetközi, 15 országos és 5 megyei díjat nyertek az iskola tanulói.

Nemzetközi eredmények:

A Bangladesi nemzetközi Gyermek- Art Biennálén díjazott lett Kaszai Melitta.

A 39 Pentel Nemzetközi Gyermekrajzpályázaton bronzérmes lett Csiszár Szabina.

Az 56-7 éves korig rendezett VII Ukrán Nemzetközi Biennálén elismerõ oklevelet kapott Rácz Márk.

A IV Orosz Nemzetközi „Csehov élete” címû rajzpályázaton díjazásban részesült Takács Anita.

Az Ajaki ÁMK és az Ajaki Alkotótábor által kiírt „Szent Pál Apostol élete és munkássága” címû Nemzetközi rajzpályázaton elismerõ oklevelet kapott Fodor Gabriella.

A Lengyelország által meghirdetett VII nemzetközi rajzverseny „Az én európai régióm” címû rajzversenyen díjazásban részesült Tóth Ádám.

A lengyelországi Lublin város által meghirdetett Karácsonyi képeslapkészítõ pályázaton díjazott lett Szilágyi Enikõ.

A X tokiói nemzetközi rajzpályázaton ezüstérmes lett Turi Dominik.

A IV Nemzetközi Gyermekrajz Vándorkiállítás „Szent Pál életútja” címû rajzpályázaton kiállított lett Tóth Ágnes és Lisztes Nikolett munkája.

Országos eredmények:

A VOKE Vasutas Mûvelõdési Ház, a Vasutasok Otthona Pécsi Egyesülete és a MÁV Zrt. Pécsi Területi Képviselete által meghirdetett országos pályázaton díjazásban részsült Monok Sándor.

A Közlekedési és Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium, Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, Oktatási és Kulturális minisztérium által kiírt „Szokásaid változzanak, ne az éghajlat” címû rajzpályázaton tárgynyereményben részsült Kaszai Melitta.

A Magyar Természettudományi Múzeum által kiírt ”Predátorok” címû rajzpályázaton díjazásban részsült Gerner József.

A Sky Communication Kft. És azt Aranyság Alapítvány által meghirdetett „Párizs-Budapest” címû országos rajzpályázaton I helyezett lett Kürti Szabolcs.

A Chernel Kálmán Városi Könyvtár által kiírt „Fadöntõ” címû országos rajzpályázaton elismerõ oklevelet kapott Mezõ Antal.

A Cora által kiírt „Legkedvesebb madaram a gólya” címû rajzpályázaton díjazásban részsült Asztalos Éva.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt „Mit tennél a településeden, ha pénzt adna rá az EU” országos rajzpályázaton kiállították Fodor Gabriella és Szilágyi Enikõ munkáját.

A Szentendrei Néprajzi Múzeum által kiírt „Évfordulósok” címû országos rajzpályázaton díjazott lett Geletei Kata, kiállították Molnár Izabella, Rácz Angéla és Asztalos Éva munkáját.

A Jövõ Nemzedék Országgyûlési Hivatala és a Gyermekmédia Egyesület által kiírt „Miért lesz jó gyermeknek lenni 2020-ban?” címû országos rajzpályázaton helyezett lett Beri Kinga és Hegyes Orsolya.

A Lovas Udvarház és a Garay János Gimnázium által meghirdetett országos lovas rajz-és fotópályázaton kiállították Molnár Izabella munkáját.

Megyei Eredmények:

A Vojtina Bábszinház által kiírt „Álom” címû rajzpályázaton díjazásban részesült Tóth Tamara, Beri Kinga és Bereczki Ádám.

A Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskola által megrendezett Megyei Képzõmûvészeti versenyen VI helyezést ért el Gerner József.

A Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ által „Kerek erdõ közepében” címû rajzpályázaton II helyezett lett Balla Kata.

A tanulók oklevélben, könyvjutalomban részesültek. A felsorolt eredmények hûen tükrözik a mûvészeti iskolában folyó munka eredményességét, melyet az ott dolgozó pedagógusok végeznek.

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!