2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Komoly társnak nem, szexpartnernek annál inkábbForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-08-27 19:25:53
"Nagy potenciával, extra mérettel rendelkezem, és imádom a francia szexet." Ilyen és ehhez hasonló sorokat rónak le válaszul azok a mohó férfiak, akik hirdetés útján akarnak szexpartnert találni maguknak.

Legalábbis ezt bizonyítja az a harminc levél, amit két - nevük elhallgatását kérõ - bihari hölgy kapott. A negyvenöt éves elvált asszony és ötvenes barátnõje - megfelelõ ismerkedési lehetõség híján - már többször próbálkozott apróhirdetéssel komoly barátot, esetleg élettársat keresni. Erre azonban mindig csak egy-két válaszlevél érkezett. A jó humorú, életvidám barátnõk ekkor találták ki, hogy kíváncsiságból megnézik, hogy  egy szexhirdetésre vajon hányan jelentkeznek. Várakozásukat is felülmúlta, amikor a "40-es, dúsidomú, szeximádó hölgy pajkos partnerét keresi anyagiak nélkül" szövegû hirdetésükre rögtön harminc levél is érkezett.

A férfiasságukat felajánló urak között megtalálható az alacsony iskolázottságútól kezdve a diplomásig, valamint a harmincas korosztálytól a hatvanas nagypapáig, a kalligrafikus írásútól az olvashatatlanig mindenki. Feltûnõ, hogy szinte kivétel nélkül mindegyik ápoltnak és intelligensnek vallja magát. Legtöbbjük csak a keresztnevét és a telefonszámát adta meg. Volt olyan, aki a következõ erotikus ajánlószöveggel kívánta felhívni magára a figyelmet: "Szíves-örömest lennék a játszópartnere egy többórás szexcsatában. Õszülõ szakállammal a teste minden porcikáját végig simogatnám, mielõtt kezelésbe venném, és elvinném a gyönyörök kertjébe. Heti egy alkalommal vállalnám a megpróbáltatást az erotika oltárán, és szívesen gyakorolnám a Káma Szútra útmutatásait, játékosan tanítva és tanulva pozícióit kettõnk örömére." A sok elvált, magányos férfi mellett nõsek is szép számmal jelentkeztek. Közülük az egyik eképpen indokolta érdeklõdését: "Nõs vagyok, de az életembõl nagyon hiányzik a szeretet, a szerelem és a szex."

A hirdetést feladó barátnõk könnyesre kacagták magukat a kávézóban, ahol a leveleket bontogatták. Vallják, hogy ha társra nem is találtak, már a sok nevetés önmagában megérte a próbálkozást.

Hozzászólások
Beküldte: rezso (2009-01-17 22:49:57)

a holgyeknek ajanlom ,hasznaljak ki az alkalmat,mert a fasznak szeme van.....5-6 nore jut egy ferfi.alj meg vasarnap deutan es szamold a fiatalokat...

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!