2024. április 27. Szombat, Zita.
 
A Mezei-Vill rangadót játszott a fõvárosban a Ferencváros ellenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-02-19 16:15:33
Futsal – Igazi rangadó várt az elmúlt hét végén az MVFC Berettyóújfalu nõi élvonalbeli futsalcsapatára: a Ferencváros otthonában léptek pályára Pallai Gábor vezetõedzõ tanítványai, azaz a tabella negyedik és ötödik helyezett alakulata találkozott egymással.

Tovább fokozta az összecsapás érdekességét a tét: ha nyer a Mezei-Vill, a dobogóra is odaérhetne ebben a fordulóban… Az viszont nem könnyítette meg a bihariak dolgát, hogy a Ferencváros erõsebb teljesítményt nyújt hazai pályán.

Az elsõ félidõ igen mozgalmasan alakult, a zöld-fehérek már a második percben megszerezték a vezetést, a vendégek azonban pillanatokon belül egyenlítettek. Néhány minutummal késõbb újra a házigazdáknál volt az elõny, a berettyóújfaluiak azonban újra egalizáltak. A játékrész hajrájában ugyanez volt a koreográfia: elõbbFTC-, majd MVFC-találat született, így végül 3–3-as állásnál vonulhattak pihenni a csapatok a szünetben.

A folytatásban már csak egyetlen gólt találtak a csapatok; mivel azt a ferencvárosi Szabó Anita szerezte, a hazaiak örülhettek a gyõzelemnek a lefújást követõen. A Fradi 4–3-ra megnyerte a szombati rangadót, és így egy pontra megközelítette a Mezei-Villt a tabellán.

A következõ fordulóban – február 25-én, szombaton – az ELTE SE együttesét fogadja az MVFC.

A tények

FerencvárosMezei-Vill FC Berettyóújfalu 4–3 (3–3)
Budapesti Spartacus Sportcsarnok, vezette: Perepatics, Tornyai, Mohácsi.
FTC: Ágas – Ménesi, Szabó A., Sütõné Geczõ E., Bozsik. Cserék: Lóderer, Baki, Ferenczi, Németh, Csík, Borsos. Edzõ: Deli Anikó.
MVFC: Deczki – Füredi, Farkas, Hóbel, Sallai. Cserék: Tóth A., Roza, Heidt, Oláh, Pozsgai. Edzõ: Pallai Gábor.
Gólszerzõk: Ménesi (2. p.), Sallai (3. p.), Baki (9. p.), Roza (13. p.), Sütõné Geczõ E. (18. p.), Farkas (19. p.), Szabó A. (26. p.).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!