2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Az utolsó elõtti a Mezei-Vill vendégeForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-02-19 16:17:22
Futsal – Helyreteheti a DEAC Armada elleni fiaskót az MVFC Berettyóújfalu hétfõn; este fél nyolckor hazai pályán, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban szerepel a bihari együttes, vendége pedig a MAFC BME Docler Akadémia lesz.

Az elõzõ, tizenhatodik fordulóban a cívisvárosi Hódos Imre-sportcsarnokban lépett pályára a Mezei-Vill, ahol izgalmas mérkõzésen végül 5–4-re kikapott a házigazda Armadától – noha a félidõben még az újfaluiaknál volt az elõny, 2–0-ra vezettek. Akkor a második játékrészben a hazaiak játéka sokat javult, míg az MVFC-é visszaesett.

A vereség után az elmúlt napokban gõzerõvel dolgozott Turzó József vezetõedzõ legénysége. Hétfõn várhatóan némiképp könnyebb dolguk lesz a bihariaknak, egyrészt azért, mert hazai pályán játszanak, másrészt mert könnyebb ellenfélnek ígérkezõ csapattal néznek szembe. Az a fõvárosi MAFC BME Docler Akadémia érkezik Berettyóújfaluba, amely csupán tizenegyedik – utolsó elõtti – a tabellán, s mindössze három gyõzelmet könyvelhet el eddig az alapszakaszban. Ugyanakkor figyelemreméltó, hogy az elõzõ körben – igaz, hazai környezetben – a Colorspectrum Aramisszal 1–1-es döntetlent ért el a gárda.

Mindezzel együtt is a hétfõi összecsapás jó lehetõséget kínál az MVFC-nek, hogy feledtesse szurkolóival múlt heti vereségét.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!