2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Elkapták a karácsonyi betörõt Hencidán Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-01-10 17:05:17
Debrecen - Tolvajok rendõrkézen, avagy „kék krónika” a szerdai intézkésekrõl.

Õrizetbe vették a rendõrök szerdán azt a 39 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint karácsony másnapján betört egy hencidai családi házba, ahonnan arany ékszereket, pénzt és egyéb értékeket tulajdonított el. Vezendi Jánosné, a megyei rendõr-fõkapitányság szóvivõje közölte: a hencidai gyanúsított nem ismeretlen a berettyóújfalui kapitányság nyomozói elõtt, tekintve, hogy hasonló bûncselekmények elkövetése miatt már volt büntetve. Most lopás bûntett miatt indítottak eljárást ellene.

Lopták a fát

A hajdúhadházi járõrök fatolvajt fogtak január 9-én délután. A 42 éves férfit elõállították – mondta az alezredes –, és meghallgatását követõen õrizetbe vették. Tulajdon elleni szabálysértés miatt vonják felelõsségre.

Szintén falopás róható a terhére annak a két férfiak és nõnek, akiket Balmazújváros külterületén csíptek el szerdán. A szabálysértõk egy cég telephelyérõl deszkát loptak, amikor tetten érték õket a rendõrök. A balmazújvárosi tolvajokat elõállították, majd meghallgatásukat követõen õrizetbe vették õket.

A rendõrök egy rongálás gyanújával folyó ügyben vettek õrizetbe tegnap egy 28 éves vámospércsi férfit.

A Fõvárosi Törvényszék elfogató parancsa alapján fogtak el a debreceni rendõrök egy 49 éves férfit a cívisvárosban; az illetõt Nagycserén igazoltatták, amikor kiderült róla, hogy magánokirat-hamisítás bûncselekmény elkövetése miatt körözik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!