2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Mezei-Vill-Rába ETO: A szezon futsalos rangadója következikForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-01-18 10:55:36
Futsal – Az NB I-es bajnokság 16. fordulójából elhalasztott mérkõzését pótolja be pénteken 19.30-tól az elsõ helyezett Berettyóújfalu és a második pozícióban lévõ Gyõr. Sok múlik majd azon, melyik együttes hagyja el gyõztesen a pályát, hisz az eddig 34 egységet gyûjtõ újfaluiak elõnye csupán egyetlen pont a legfõbb riválisukkal szemben, a gyõriek ráadásul meccshátrányban is vannak.

Az õsz során igen felemás játékot hozott a legjobbak meccsének elsõ és második játékrésze a Magvassy Sportcsarnokban, hisz míg az elsõ húsz percben a vendég MVFC hengerelt (GálSiskaRábl ésTrencsényi szerzett gólt), addig a hajrában a hazaiaknak állt a zászló, háromszor vették be a hajdúságiak kapuját, de még ez is kevésnek bizonyult, nem tudták ledolgozni a szünet elõtt szerzett hátrányukat, és 4–3-ra kikaptak. Azért is nagy szó, hogy Turzó József tanítványai le tudták gyõzni a címvédõt (ráadásul saját otthonában), mert ez rajtuk kívül még egyetlen csapatnak sem sikerült a 2012/13-as bajnokságban.

Az MVFC igen jó formában van, legutóbbi három meccsét simán hozta és ami még bizakodásra adhat okot, hogy Trencsényiék ezúttal saját környezetükben, aPálfi István Rendezvénycsarnokban léphetnek pályára.
A Mezei-Vill nõi szakasza vasárnap 14 órától aMókusok együttesével csap összeKiskunfélegyházán.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!