2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Drog helyett csokigolyó- kat árult a lúzer dealerForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-13 14:34:56
Ráadásul erre csak akkor derült fény, miután a rendõrség kábítószerterjesztés alapos gyanújával õrizetbe vette a férfit.

Ráadásul erre csak akkor derült fény, miután a rendõrség kábítószerterjesztés alapos gyanújával õrizetbe vette a férfit.

 

A dealernek látszó férfi 6000 dollárt fizetett 400 ecstasy tablettáért, melyekrõl késõbb kiderült, hogy M&M’s csokigolyók.

 

A huszonegy éves Dwayne Grant Seabourne-t  Tazmániában tartóztatták le, miután drogokat találtak nála.

A férfi bevallotta, hogy Melbourne-ben vásárolta a tablettákat, ám az események nem várt fordulatot vettek.

A rendõrség - miután bevizsgálta a bogyókat - kijelentette, hogy ezek nem tudatmódosító szerek, hanem csak édesség. „Amikor visszatért Launcestonbe, azt hitte, hogy ecstasy tabletták vannak nála” – mondta Jackie Hartnett fõügyész a bíróságnak. „400 tablettát vett egyenként 15 dollárért, és ezeket 30-ért akarta eladni. A jelentésben leírtak szerint Seabourne nem igazán könnyebbült meg, amikor megtudta, hogy élete hátra lévõ részét nem fogja rács mögött tölteni, sokkal inkább ideges volt, mert csúnyán átverték.

Az ügyész persze mindenképp büntetést akart kiszabni a vádlottra a szándék miatt, Seabourne ügyvédje azonban nyugodt volt, és azzal védekezett, hogy minden hiába, hiszen egész egyszerûen nem történt bûncselekmény, és innentõl kezdve nincs mirõl beszélni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!