2018. június 22. Péntek, Paulina.
 
Audi-rekord Magyarországon2015-01-15 10:45:35

A győri telephelyen mintegy kétmillió motor készült 2014-ben, több mint 135 ezer autót gyártottak, emellett mintegy kilencszázzal nőtt a foglalkoztatottak létszáma, ezzel minden idők legsikeresebb évét zárta nálunk a vállalat Magyarországon.

A megnövekedett logisztikai igények miatt bővítenének, a helyszínről még tárgyalnak.

Csúcsra jár a győri Audi2014-07-24 15:29:44

Az augusztusban induló három műszakos munkarenddel teljes kihasználtsággal működik majd a győri járműgyár, a következő években pedig újabb motorváltozatok gyártása indulhat meg itt - nyilatkozta az MTI-nek az Audi AG igazgatótanácsának pénzügyekért és szervezeti kérdésekért felelős tagja.

Geotermikus energiával látja el jármű- és motorgyárát a jövő év végétől az Audi Hungaria Motor Kft. A két kilométer mély kutat Győr és Pér között fúrják, az abból nyert százfokos vizet pedig a hőenergia kinyerése után visszanyomják a mélybe.

Az Audi a legvonzóbb cég Magyarországon – a Randstad Award (a világ legnagyobb független munkáltatói márkájának) felmérése alapján. A munkahely kiválasztásakor a magyaroknál az elsődleges szempontként a bér és a juttatások szerepelnek, megelőzve a foglalkoztatás biztonságát.

Átadták az Audi új gyárát Győrben. Orbán Viktor szerint a társaságnak meghatározó szerepe van abban, hogy Magyarország a régió járműipari központjává válhasson.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!