2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság
Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 23 személyt állítottak elõ, ebbõl 1 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melybõl 1 halálos kimenetelû balesetben 1 személy vesztette életét, 1 közúti közlekedési baleset pedig súlyos sérüléssel végzõdött.

 

Tulajdon elleni szabálysértés miatt 2013. szeptember 10-én a rendõrök a Debreceni Rendõrkapitányságon 2 fõt, a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságon 3 fõt, míg a Hajdúböszörményi és a Berettyóúfalui Rendõrkapitányságokon 1-1 fõt vettek szabálysértési õrizetbe. Az eljárás alá vont személyek 72 órán belül bíróság elé állnak.

 

 

Az elmúlt 24 óra eseményei.
Mi történ megyénkben?2008-12-04 13:37:34

Beszámolunk megyénk rendõrségi híreirõl!!

Az 1956-os év slágere a "Bárhogy lesz, úgy lesz" volt. Október 23-án azonban az egyetemi ifjúság és a hozzá csatlakozó tömeg azt mondta: ne legyen akárhogy! Elég volt a megalázottságból, a félelembõl és kiszolgáltatottságból, az éjszakai elhurcolásokból és a rögtönítélõ népbírósági perekbõl.

« 1. oldal »