2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

A vasárnapi zárva tartást elrendelõ törvény március 15-i életbe lépése óta erõsödött ugyan a pénteki, szombati forgalom a plázákban, de még nem kompenzálja a vasárnapot – válaszolta az MTI érdeklõdésére Balatoni Judit, a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének (MBSz) fõtitkára kedden.

Tünetmentes népbetegség2015-03-22 15:37:25

Évente 8 ezer alsó végtag érszûkületes beteg lábát amputálják, pedig nagyrészt megelõzhetõ lenne!

Elfogadta az Országgyûlés a plázák építésének lehetõségét szabályozó módosítást. Az épített környezet védelmérõl szóló jogszabályt 116 igen szavazattal, 39 nem ellenében, 21 tartózkodás mellett fogadták el a képviselõk.

A bevásárlóközpontokban a menekülési útvonalak állapotát is szemrevételezik.

Paraszt Pláza a cél2014-11-04 09:29:06

A gazdaságfejlesztési program révén el is tudják majd adni azt, amit megtermeltek.

Információs és szórakoztató központ nyílt újra a fiatalok számára.

Május 31-én már nem nyithatnak ki a nemzeti dohányboltok a benzinkutakon és azokban a bevásárlóközpontokban, amelyekben 2500 négyzetméternél nagyobb alapterületû üzlethelyiség mûködik egy tavaly novemberi kormányrendelet módosítása értelmében. A benzinkutakról mintegy 300 trafikosnak kell költöznie – közölte az MTI érdeklõdésére Suller György Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivõje.

A nemzetközi kereskedelmiingatlan-tanácsadó a világ 180 nagyvárosában mérte fel a bevásárlóközpont-fejlesztéseket, a kutatás az új, 20 ezer négyzetmétert meghaladó plázákat vette számításba, nem vizsgálta a kereskedelmi parkokat, outlet centereket.

« 1. oldal »