2024. április 27. Szombat, Zita.
 

A CSAT Egyesület és a Szociogramm Nonprofit Kft. közös együttmûködésben kialakította a Face to Face Fészek (3F) közösségi házat, ami szeptember 25-én 15 órától megnyitja kapuit a berettyóújfalui lakosság számára-adta hírül Bene Viktória.

Információs és szórakoztató központ nyílt újra a fiatalok számára.

A magyar nyelv napján a település mûvelõdési házában rendezett bensõséges ünnepséggel emlékeztek a 110 éve született Szûcs Sándorra.

 

A 20 éves Bihari Népmûvészeti Egyesület kiállítást rendezett a tagok kézmûves alkotásaiból január 23-án, Nagyváradon a Tibor Ernõ Galériában.

 

Ünnepélyes keretek közt adták át szombat este a megye második legnagyobb – lélekszámban a negyedik – járási hivatalának, az eredetileg is járási székhelyként funkcionáló épületét, a Köztársaság utca 126. szám alatt. A megnyitón megjelentek a megye vezetõ politikusai – Rácz Róbert kormánymegbízott, Vasas Lászlóné fõigazgató, Márton Attila és Dr. Vitányi István országgyûlési képviselõ, valamint a helyi és a járáshoz tartozó települések önkormányzatainak vezetõi.

Nyári Egyetem2011-08-23 13:40:31


Román-magyar nemzetközi nyári egyetem kezdõdött doktoranduszok számára augusztus 22-én Berettyóújfaluban. A kurzus megnyitója a polgármesteri hivatal tanácstermében volt.

A "Bihar Termálliget-Strandfürdõ versenyképes turisztikai termékké fejlesztése Berettyóújfaluban" ( ÉAOP-2.1.1/A-2f-2009-0005 ) címû projekt ünnepélyes zárórendezvényére került ma sor a pályázat keretében felújított és megszépült régi Strandfürdõ területén, melyet sajtótájékoztató és állófogadás követett a régi Vármegyeháza dísztermében. A Népligetben található fürdõkomplexum új neve: Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdõ

Megnyílt a kiállítás2008-11-19 16:00:50
« 1. oldal »