2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Tizenhat éves lányt szöktetett el a nagypapaForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-08 17:29:44
Címkék: Bulvár, fiatalok
A négyunokás nagypapa a család barátja volt, de visszaélt bizalmukkal, hogy a lány közelébe férkõzhessen.

Mint sok más tizenéves szobájában, Lisa Wright-nál is találhatunk "Teljes szívembõl szeretlek..." kezdetû szerelmes leveleket.

 

Ami különleges, az az, hogy õ egy 30 évvel idõsebb, négyunokás, munkanélküli nagypapának írta ezeket.

A 46 éves Nigel Trowbridge a család barátja volt, de visszaélt bizalmukkal, hogy a lány közelébe férkõzhessen.

Tavaly áprilisban a kitûnõ tanuló Lisa éppen érettségi vizsgái elõtt állt, de felhagyva ezekkel megszökött a férfival, és hamarosan egy egyszobás lakásban találta magát. Ami a rendõrséget illeti, nem avatkozhattak bele az ügybe, mert Lisa elég idõs volt, és nem volt közvetlen veszélyben. Édesanyja, Angela sem tudta rábeszélni a hazaköltözésre, csak abban bízhatott, hogy a határozott lány egyszer magától tér jobb belátásra.

Lisa és Nigel kapcsolata nem volt felhõtlen, sokan támadták õket, valamint kevés pénzbõl éltek, a férfi ennek nagy részét is alkoholra költötte, mindez veszekedéshez vezetett. A lány egy év után jött rá, nagy hibát követett el, fõként családjával szemben, akik nem ezt érdemelték volna. Jelenleg velük való kapcsolatát próbálja helyrehozni, ami nem lesz egyszerû feladat.

20 éves nõvére, Gemma egyáltalán nem beszél vele, édesanyja ugyan igen, de a mai napig nem tudott megbocsátani neki. A helyzet iróniája, hogy a nõvérként dolgozó anya, és a teherfuvarozó apa Lisától várták volna legkevésbé, hogy bajba kerül, hiszen mindig szorgalmas és kissé magányos lány volt.

Lisa elmondása szerint most nem vágyik új szerelemre: "Nagy árat fizettem az elõzõ kapcsolatomért. Most csak azt szeretném, hogy az életem visszatérjen a régi kerékvágásba."

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!