2024. május 19. Vasárnap, Ivó, Milán.
 
Üzemanyagot lopottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-17 13:25:32
Címkék: Bihari hírek
Bíróság elé állítást javasolnak a nyomozók az ellen a férfi ellen, aki Hosszúpályiban gázolajat lopott egy telephelyrõl.

A Hosszúpályi Rendõrõrsön tett bejelentést 2014. február 19-én 16 óra körüli idõben egy helyi férfi arról, hogy ismeretlen tettes a telephelyén álló mezõgazdasági munkagépekbõl több tíz liter üzemanyagot lopott el. A rendõrök az elkövetõ azonosítása érdekében a helyszínen adatgyûjtést, tanúkutatást hajtottak végre.

A tudomásukra jutott információk alapján az egyenruhások látókörébe került egy 29 éves férfi, akinél a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított gázolajat.

A járõrök elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. Sz. Károly elismerte a bûncselekmény elkövetését. Vallomásában elmondta, hogy azért lopott üzemanyagot a gépkocsijába, hogy az újonnan megszerzett jogosítványát kipróbálhassa.

A Debreceni Rendõrkapitányság vele szemben befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal 2014. március 14-én továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek