2024. május 19. Vasárnap, Ivó, Milán.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-23 12:00:16
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, közülük 7 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 28 személyt állítottak elõ, ebbõl 1 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét telefonon hívta 2014. március 22-én 15 óra 56 perckor egy nõ, aki arról tett bejelentést, hogy Debrecenben, a Jerikó utcán egy férfi ellopta a biciklijét.

A rendõrök 16 óra körüli idõben a Hatvan utcán felfigyeltek egy férfira, aki a sértett kerékpárjával közlekedett. Az egyenruhások igazoltatták a 47 éves helyi lakost, aki elismerte a lopást és azt mondta, hogy használat után a biciklit ott hagyta volna az utcán. A járõrök a férfit tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt elfogták, elõállították a rendõrkapitányságra, ahol meghallgatását követõen õrizetbe vették. A szabálysértõt a Debreceni Rendõrkapitányság gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítja.

A járõrök 2014. március 22-én 18 óra 50 perc körüli idõben, Komádiban a Fõ utcán igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során a rendõrök megállapították, hogy 25 éves férfit a Debreceni Törvényszék körözi. Az egyenruhások a körösszakáli lakost elfogták és elõállították a Komádi Rendõrõrsre, majd õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek