2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 


Berettyóújfalu – A hazaiak szép sikert arattak a már-már mumusnak számító gyõriek ellen.


A Kiskunfélegyházán megszerzett elsõ gyõzelem után hazai pályán játszik az MVFC.

Futsal - Különösebb tét nélkül várhatja a Mezei-Vill FC a férfi élvonalbeli futsalbajnokság alapszakaszának soron következõ – egyébiránt utolsó – fordulóját, hiszen már biztos, hogy Bacsó Richárd vezetõedzõ alakulata a második helyen végez a Rába ETO mögött a pontvadászat eme részében.

A vendégek küzdöttek, de csak a kapufát sikerült eltalálniuk – azt viszont többször is.

Továbbjutott a Magyar Kupában a Mezei-Vill FC; a berettyóújfalui futsalosok a Ferencváros otthonában gyõztek szerdán késõ este a harmadik forduló második mérkõzésén.

A futsal bajnokság két százszázalékos együttese csap össze pénteken este.

Új vezetõedzõvel kezdték meg a felkészülést a Mezei-Vill FC futsaljátékosai, munkájukat immár Bacsó Richárd irányítja. A szakember Kassáról érkezett Berettyóújfaluba, s jelenleg õ a szlovák válogatott szövetségi kapitánya is.

Új vezetõedzõ irányítja a jövõben a Mezei-Vill FC elsõ osztályú futsalcsapatának munkáját: Bacsó Richárd, aki a Kassa edzõje volt, érkezik Berettyóújfaluba.

Gödöllõre látogat a Mezei-Vill FC futbalcsapata pénteken; Szitkó Róbert vezetõedzõ tanítványai este fél kilenckor lépnek pályára a Gödöllõ-Fortuna ellen.

Berettyóújfalu – Elmarad a Mezei-Vill FC szerda estére tervezett bajnoki találkozója a Dupont-Fortuna ellen: a bajnokság elejérõl elhalasztott mérkõzést január 9-én játssza le a két együttes.

Lendületben a Mezei-Vill2008-10-06 12:35:40

Berettyóújfalu – Bajnokcsapathoz méltó produkcióval rukkolt elõ hazai környezetben a berettyóújfalui Mezei-Vill FC a Csõ-Montage ellen, még annak ellenére is, hogy Tamás László és Nagy Tamás nem állhatott Szitkó Róbert edzõ rendelkezésére.

« Előző « 2. oldal »