2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

A családi kedvezményeket ismertetõ kiadványokat jelentetett meg az Emberi Erõforrások Minisztériuma (Emmi). A tájékoztatókat Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelõs államtitkár mutatta be a Papp László Budapest Sportarénában rendezett esküvõi kiállításon tartott szombati sajtótájékoztatóján.

Ezekben a hetekben várják a munkáltatók, hogy alkalmazottaik nyilatkozzanak arról, milyen kedvezményekkel csökken idén a személyi jövedelemadójuk. Ennek megfelelõen kapják ugyanis már januári bérüket a dolgozók, ha a hó végéig pontosan kitöltik a munkahelyükön kapott nyomtatványokat.


Budapest, 2011. november 18., péntek (MTI) – Az elemzõi várakozásoknak megfelelõ ütemben nõttek szeptemberben a bruttó bérek az MTI által, a KSH legfrissebb kereseti és létszám statisztikáiról megkérdezett elemzõ szerint. A Nemzetgazdasági Minisztérium pedig a versenyszférában foglalkoztatottak számának növekedését és a nettó átlagkeresetek elsõ kilenc havi, 5,7 százalékos emelkedését emeli ki, utóbbit az egykulcsos adórendszer pozitív hatásának tulajdonítva.

 


Budapest, 2011. szeptember 2., péntek (MTI) - Évközben is megszûnhet a családi kedvezményre való jogosultság, mivel a középiskolai tanulmányaikat befejezõ diákok után már nem jár a családi kedvezmény - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.

 

« 1. oldal »