2024. április 27. Szombat, Zita.
 


Budapest, 2011. december 7., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 3 forinttal a gázolaj, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Bruttó 3 forinttal csökkenti a gázolaj, illetve 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

Budapest, 2011. november 30., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 3 forinttal gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

Budapest, 2011. november 23., szerda (MTI) – Csökkentette 5 forinttal a 95-ös benzin, és emelte 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel a dízel ára új csúcsra emelkedett.

A benzin literenkénti árát 5 forinttal csökkenti, a gázolajét 3 forinttal emeli szerdán a Mol.

Budapest, 2011. november 14., hétfõ (MTI) – Emeli bruttó 5, illetve 8 forinttal a 95-ös benzin, valamint a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új csúcsra emelkedik – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Szerdától újabb áremeléssel kell szembesülnünk a benzinkutakon. A gázolaj még drágább lesz és már a benzint is bõven 400 forint felett tankolhatjuk.

Az áfa és a gázolajra kirótt jövedéki adó emelésének együttes hatása miatt összesen 16 forinttal nõtt november 1-jén a gázolaj ára, egy liter átlagára új csúcsra került, eléri a 418 forintot.

Budapest, 2011. október 29., szombat (MTI) – Az áfát is beleszámítva mintegy 16 forinttal drágítja a gázolajat a jövedéki adó 13 forintos emelése november 1-tõl, az emelés valószínûleg más termékek és szolgáltatások árára is hatni fog, mivel a dízel fontos szerepet játszik a szállításban.

Budapest, 2011. október 24., hétfõ (MTI) – Emeli bruttó 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel új történelmi csúcsot ér el a dízel ára, a benziné a héten nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.


Budapest, 2011. október 19., szerda (MTI) – Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el.

Budapest, 2011. október 5., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 5 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik a héten.

Öt forinttal csökken a benzin ára a hazai töltõállomásokon szerdától, míg a gázolajé változatlan marad.

Csúcson a dízel ára2011-09-26 15:06:42

Emeli bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsot ér el.

 

6 forinttal nõ a benzin és 7 forinttal a gázolaj ára a hazai töltõállomásokon szerdától - erõsítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését.

 

Budapest (MTI) - Emelte bruttó 5-5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., ezzel a benzin ára szerdán új történelmi csúcsot ért el.


Budapest, 2011. szeptember 12., hétfõ (MTI) - Az elõzetes bejelentésnek megfelelõen november 1-tõl 13 forinttal emelkedik a gázolaj jövedéki adója, a dohánytermékeké pedig egy év alatt három lépcsõben növekszik, a pénznyerõ játékautomaták tételes adója is emelkedik, és emellé még százalékos játékadót is kell fizetni - egyebek mellett ezt tartalmazza a Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter javaslata, amely hétfõn került fel az Országgyûlés honlapjára.


Változatlanok maradnak az üzemanyagárak ezen a héten a hazai töltõállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu.

Mérséklõdik a benzin és a gázolja ára is.

A csökkentéssel a benzin átlagára 384 forintra, a gázolajé pedig 371 forintra mérséklõdik. A Mol egy hete bruttó 2 forinttal csökkentette a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benziné akkor nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

Csökkent a gázolaj ára2011-08-03 10:21:45

 


Budapest, 2011. augusztus 3., szerda (MTI) - Csökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

 

A szerdai változással a gázolaj átlagára 373 forintra csökken, míg a benziné 388 forint marad. A Mol egy hete bruttó 3, illetve 4 forinttal emelte a 95-ös benzin, valamint a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

Bruttó három és négy forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

 

Budapest  (MTI) - Az idén az elsõ negyedévében 5,3 százalékkal csökkent a benzin fogyasztása az egy évvel korábbihoz képest, miközben a gázolajé 1,7 százalékkal emelkedett.

« Előző « 8. oldal »  Következő »