2024. április 27. Szombat, Zita.
 

A szociális tûzifa osztás visszásságain akadt ki a Facebookon egy álmosdi közmunkás nõ. Másnap a brigádvezetõ mindenki elõtt fojtogatni kezdte a szintén közmunkásként dolgozó férjét. Prókai Eszter írása az Abcúgon.

Februárban 3,4 százalékkal nõttek az átlagkeresetek az egy évvel korábbiakhoz képest a legalább öt embert foglalkoztató vállalkozásoknál és költségvetési intézményeknél, valamint a nonprofit szférában – jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Januárban 4,1 százalékkal nõttek az átlagkeresetek az egy évvel korábbiakhoz képest a legalább öt embert foglalkoztató vállalkozásoknál és költségvetési intézményeknél, valamint a nonprofit szférában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

A múlt évinél lényegesen több közfoglalkoztatott bevonását teszi lehetõvé a Start-munkaprogram tavalyinál nagyobb, 270 milliárd forintos kiadási elõirányzata - közölte a Belügyminisztérium (BM) szerdán az MTI-vel.

Mintegy 364 ezren vettek részt a közfoglalkoztatási programban november végéig - közölte az MTI érdeklõdésére a Belügyminisztérium (BM) írásban.

« 1. oldal »