2024. március 19. Kedd, József, Bánk.
 

Tekintse meg a jelenleg felszámolás alatt álló vállalkozásokat Hajdú-Bihar megyében!

A labdarúgó megye I. vasárnapi játéknapján a Balmazújváros és a Téglás, illetve a Hosszúpályi és a Berettyóújfalu feszült egymásnak.

A sertéstartás támogatással együtt éppen még lehet nyereséges, a tejtermelés már úgy sem.

Tekintse meg a jelenleg felszámolás alatt álló vállalkozásokat Hajdú- Bihar megyében!

A feladat alapú finanszírozás kõkemény spórolásra kényszeríti az önkormányzatainkat.

A román határ menti településeinken eddig mutatóba se láttak illegális bevándorlókat.

Orbán Viktor utasítására tovább épül a mûszaki határzár; dél után immár keleten is.


Árvízvédelmi készültség a Tiszánál TiszacsegénélÁrvízvédelmi készültség a Tiszánál Tiszacsegénél - Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Eddig a februári teljes havi csapadékátlagnak több mint kétszerese hullott le.

Belelestünk a nánásiak üstjébe, rácsodálkoztunk a kukóra és megtudtuk, mi a krumplis hurka titka.

Egy héttel ezelõtt arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik városban volt legjobb élni Hajdú-Biharban évtizedekkel ezelõtt? Kíváncsi vagy, a te városod milyen helyezést ért el? Most kiderül, szerintetek hol volt legjobb élni a megyében.

Van olyan hajdú-bihari falu, ahol már tizenkét éve kitalálták az egyforintos telkeket.

A szociális tûzifa osztás visszásságain akadt ki a Facebookon egy álmosdi közmunkás nõ. Másnap a brigádvezetõ mindenki elõtt fojtogatni kezdte a szintén közmunkásként dolgozó férjét. Prókai Eszter írása az Abcúgon.

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

Felszámolás alatt álló cégek Hajdú-Biharban (2013., 31. hét)
Hajdú-Bihar – Tekintse meg a felszámolás alatt lévõ Hajdú-Bihar megyei cégek legfrissebb listáját!

A hideg idõjárással összefüggésben december 26-án reggel, Berettyóújfaluban a 47. és 42. számú fõutak keresztezõdése közelében egy földön fekvõ és magatehetetlen állapotban lévõ férfit találtak a rendõrök. A 49 éves, ittas férfihez a járõrök mentõt hívtak és a kórházba szállíttatták.

A napokban tette közzé a kormány azon önkormányzatok listáját, amelyek önhikis támogatásban részesültek. A 4. számú választókerület, melynek elnöke Dr. Vitányi István országgyûlési képviselõ, egymilliárd 136 millió 180 ezer forint támogatásban részesült. A hír hallatán kérdeztük a honatyát, ossza meg gondolatait olvasóinkkal.

Hajdú-Bihar megyében 63 település adósságát vállalja át az állam - jelentette be a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára csütörtökön Balmazújvárosban.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Komádi Rendõrõrsének járõrei még október 28-án hajnalban áramlopás miatt intézkedtek egy komádi férfival és egy körösszakáli nõvel szemben, akik illegálisan - és életveszélyes kialakítással - vételezték házukban a villamos áramot.

A Berettyóújfaluban élõ hátrányos helyzetû családok adósságcsapdába kerülésének megelõzését tûzte ki célul az a „Kiútkeresõ” program, melynek jelenlegi állásáról a volt megyeháza Fráter László termében számoltak be a projektben részt vevõk.

Egy pocsaji lakatlan házba történt betörés szerdán délután. Az elkövetõk különbözõ használati eszközöket, illetve egy kályhát is eltulajdonítottak.

Pocsaj, kerékpár lopás2012-11-18 09:32:43

Két tolvaj a kerítésen keresztül jutott be egy pocsaji ház udvarára, majd onnan két kerékpárt lopott el.

A májusban elnyert Év Múzeuma pályázat minisztériumi különdíja után ismét országos szakmai elismerésben részesült a Bihari Múzeum munkatársi gárdája.

A kopasz, tetovált tarkójú férfi társával együtt 2009. október 2-án négy lányt, köztük egy fiatalkorút szállított Berettyóújfaluból Siegburgba. A történet azonban itt korántsem ér véget.

A berettyóújfalui rendõrjárõrök október 28-án 02.00 óra körül 3 huszonéves fiatalt állítottak elõ a kapitányságra, akik egy helyi sörözõben összeverekedtek.

Mesemondásban versenyeztek2012-10-29 09:21:02

Fotók: hajdupress.hu, Nyírõ GizellaMaratoni hosszúságúra nyúlt az a mesemondó verseny, amely a napokban zajlott a berettyóújfalui Sinka István Városi Könyvtárban „Varázslatos meseország” címmel.

« 1. oldal »  Következő »