2018. június 19. Kedd, Gyárfás, Zóra.
 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 12-én 17 óra 15 perc körüli időben motorkerékpáros szenvedett balesetet a 4-es számú főút 244-es kilométer-szelvényénél.

Megjött a tavasz, az első napfény az utakra csalta a motorosokat is. Nem könnyű több hónapos kihagyás után visszaülni a járgányokra. Elengedhetetlen a gyakorlás, mielőtt valaki hosszabb távra indul. Már a szezon elején is több baleset történt.

A helyszíni szemle idejére a rendőrök a Létai utat lezárták és a forgalmat elterelik.

Súlyos sérülések gyanújával szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze vasárnap reggel Debrecen határában, a 48-as út és a Kondoroskert utca kereszteződésénél.

 

Kórházba kellett szállítani azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze kedden délután Debrecenben, a Burgundia utcán.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze csütörtökön reggel a 4-es főút, hajdúszováti leágazásánál.

Kórházba kellett szállítani azt a motorost, aki egy külföldi rendszámú autóval ütközött össze hétfőn kora hajnalban a 47-es úton, Sáránd és Derecske között.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!