2024. április 27. Szombat, Zita.
 

A helyi rendõrök elfogták azt a 49 éves férfit, aki Egyeken bántalmazta a sértettet.

Az egyeki Móra Ferenc Katolikus Általános Iskola és Óvoda 23 hetedik osztályos tanulója és tanáraik áprilisban Erdélyben jártak a Határtalanul programban keretében.

Egy egyeki általános iskola felsõ tagozatos diákjai mérték össze közlekedéssel kapcsolatos tudásukat a „Gondolkodj Egészségesen!” címû projekt keretében.

Egyeki iskolásoknak szerveztek közlekedésbiztonsági elõadást a rendõrök.

A mobiltelefon kellett neki2015-02-12 09:34:40

A rendõrök elfogtak és õrizetbe vettek egy 14 éves fiút, aki a gyanú szerint egyeki otthonában fosztotta ki a sértettet.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság eljárást folytat rablás bûntett és más bûncselekmények elkövetése miatt egy fiatalkorú fiúval szemben.

Tizenegy segélyhívás érkezett megyei fõügyeletünkre az elmúlt 24 órában. Három tûzeset és hét mûszaki mentés adott feladatot a tûzoltóegységeknek, egy esetben pedig téves volt a jelzés.

Debrecen – Megeszi a húsukat, megissza a vérüket – ilyenekkel fenyegetõzött az a férfi, akit a napokban 1 év 10 hónap, 4 évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt gyorsított eljárásban a Debreceni Járásbíróság. D. Istvánt többek között közveszéllyel fenyegetés bûntettében találta bûnösnek a bíróság.

Felajánlotta házát2014-07-17 14:17:49

Ritka, de van ilyen: per- és tehermentes ingatlant kapott Egyek. A házat az ingatlanhasznosító kft. használja.

Tíz nagyfelbontású, rendszámfelismerésre alkalmas köztéri videokamera segíti immár az egyeki rendõrõrs bûnüldözõi munkáját.

A közösségi terek csak ott képesek megújulni, ahol vannak közösségek – hangzott el.

Megpróbáltak kedvet csinálni az önkéntes véradáshoz, egy nap szabadság járt érte.

A férfiak rátámadtak az asszonyra, összeverték és a pénzét követelték. Végül a lakásból elrabolták az idõs nõ nyugdíját valamint magukkal vitték a házban talált hurkát, kolbászt, és szalonnát is.

« 1. oldal »