2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Büntetésbõl rakta ki fiát az autópályánForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-21 11:59:08
Összevitatkozott apa és fia egy német autópályán, majd a szülõ, hogy megleckéztesse csemetéjét, egyszerûen kirakta a kocsiból a 14 éves fiút ...
- közölte a német rendõrség hétfõn. A dühös apa otthonuktól mintegy 450 kilométerre hagyta magára a tizenéves fiút, valahol Bajorországban. Mindössze öt eurót (1400 forint) nyomott a kezébe, és azt mondta: találja fel magát és menjen haza, ahogy tud.

Autósok figyeltek fel arra, hogy egy fiú bandukol az autópálya mellett. Értesítették a rendõrséget, akik összeszedték a fiút, és felhívták az apját, aki 100 kilométerre volt onnan, ahol kitette a gyerekét.

„A férfi azt mondta, hogy meg akarta leckéztetni a fiút” - közölte a rendõrség. A hatóság szerint az apa elõször azt is el akarta érni, hogy a fiút egy éjszakára tartsák benn a rendõrségen. A hatóság végül rábírta a dühös apát, hogy forduljon vissza csemetéjéért.

A rendõrség szerint apa és fia a találkozásnál megölelte egymást, és megígérték, hogy együtt utaznak haza. Kérdés, hogy milyen következményei lesznek a zord apa lépésének, mert a rendõrök értesítették a gyámügyet is az esetrõl.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!