2018. május 27. Vasárnap, Hella.
 

Ha épp tanulunk, tanfolyamra, képzésre járunk, vagy csak egyszerűen szeretnénk magunkban az önművelés iránti készséget fejleszteni, mindenképpen hívjuk segítségül a feng shuit.

Ha a karrierünket szeretnénk kicsit megerősíteni, akkor érdemes néhány feng shui eszközt bevetni azon a területen, ami felelős a sikeres előmenetelért.

A segítőkész emberek és az utazás területét akkor erősítsük meg, ha több segítőt, barátot, vevőt, ügyfelet, életünket könnyítő embert szeretnénk magunk körül tudni. Illetve, ha utazásra vágyunk. A feng shui remek ötleteket kínál ehhez is.

Feng shui sorozatunk újabb részében az alkotókészség, kreativitás és gyerek sarok megerősítéséhez adunk tippeket.

A feng shui azoknak is kínál lehetőséget, akik szerelemre, kapcsolatra, esetleg házasságra vágynak. Illetve megromlott párkapcsolatuk javítására is van esélyük azoknak, akik megfelelően használják a kínai térrendezés tanácsait.

A feng shui arra is ad ötletet, miként tehetünk szert több elismerésre, jó hírük fokozására. Akinek fontos ez, az kövesse a kínai térrendezés tanácsait.

Ha több pénzt szeretnénk, vagy hirtelen nagyobb összegre van szükségünk, akkor feltétlenül erősítsük meg otthonunk azon báguá területét, ami ezért felelős!

Ha gondok vannak egészségünkkel, ha javítani akarunk családi életünk minőségén, akkor kövessük a feng shui tanácsait!

Ha valami hiányzik...2008-09-29 22:35:08

Mint azt előző feng shui cikkemben említettem, előfordulhat, hogy lakásunkból hiányzik valamelyik terület. Ezt a báguá térkép segítségével azonnal láthatjuk. Nem kell elkeseredni, mert a hiányzó területek pótlására sok ötletet nyújt ez a kínai térrendezési módszer.

A feng shui a bágua térkép segítségével térképezi fel lakóhelyünket és munkahelyünket, hogy meghatározza: az épület egyes részei az élet mely területeinek felelnek meg. A feng shui szerint miután elkészítettük egy épület bágua térképét, és megfelelő módon erősítettük a kellő helyeket, az ott élők sokkal szerencsésebbek lesznek.

Aki jó irányban szeretne változtatni az életén, annak nem árt megjegyezni néhány fontos feng shui szabályt. Sokszor ugyanis egy-egy apró lakberendezési fordulattal sokat tehetünk azért, hogy jobban menjenek a dolgaink.

Sok múlik a garázson2008-09-21 09:44:55

Legtöbben nem is gondolnák, hogy a garázs milyen hatással lehet a lakástulajdonos életére. Akik ismerik a feng shui szabályait, azok persze nem csodálkoznak ezen.

Nem mindegy hol jársz be!2008-09-18 19:16:18

A kínaiak a "csi kapujának" nevezik a bejáratot, amin naponta belépünk otthonunkba, munkahelyünkre. Épp ezért a feng shui a főbejáratot tartja a legfontosabbnak. Ez jelképezi a közösséghez való viszonyunkat. Az éltető energia - emberek, lehetőségek képében - a főbejáraton át érkezik az épületbe. Ezért nem mindegy, hogy milyen!

A feng shui nem csak otthonunk harmoniájának megteremtésében nyújt segítséget, de eszköztára kiváló lehetőséget kínál munkahelyünk, üzletünk sikerességének elősegítésére is.

A feng shui alapjai2008-08-27 19:58:44

A feng shui három alapelvre épül. Ezek az elvek formálják a csit (életerőt, energiát). E három alapelv a következő: minden él, minden összefügg, minden változik.

Napjainkban egyre többen hívják segítségül otthonuk szebbé, életük jobbá tételéhez a térrendezés többezer éves kínai művészetét.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!