2024. április 27. Szombat, Zita.
 

Ideiglenes engedéllyel sugározhat három fõvárosi rádióadó a médiatanács e heti ülésén született döntés értelmében - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság pénteken az MTI-vel.

16 új, a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült magyar film - 14 játékfilm és 2 dokumentumfilm - kerülhet idén a nézõk elé. Az elsõ mozipremier Megdönteni Hajnal Tímeát címû produkciója lesz, amelyet február 13-ától láthat a közönség.

Az elmúlt években folyamatosan növekedett a bukaresti Magyar Filmhét iránti érdeklõdés, mert ebbõl az alkalomból a román fõváros filmkedvelõ közönsége olyan magyar alkotásokat láthat, amelyeket csak ekkor tekinthet meg - mondta Virgil Stefan Nitulescu, a Román Parasztmúzeum igazgatója.

Püspökladány - Új év, új film. Tavaly alakult meg az a filmes alkotóközösség, mely a 84 éves világrekorder sakkmester, vitéz Sinka Brigitta életét dolgozta fel „A Tábla Királynõje- 10.000 játszmával a csúcsig” címmel.

Meghalt az Avatar közben2010-01-19 17:36:14
Meghalt egy tajvani férfi, miután megnézte az Avatar címû filmet. Orvosa szerint a korábban is magas vérnyomásban szenvedõ férfi valószínûleg a 3D-film miatt kapott agyvérzést.
« 1. oldal »