2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Víz alá nyomta 4 éves lányátForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-09 10:26:45
Vízzel kínozta meg egy amerikai katona a négy éves lányát, mert nem tudta elmondtani az ábécét - közölte Washington állam rendõrsége. A szimulált vízbefojtás Guantanamo óta be van tiltva.

A rendõrséget rendzavarás miatt riasztották a Washington állambeli Yelmben. Egy részeg, kevlár sisakot viselõ katona ugyanis fel-alá járkált a környéken, és azzal fenyegetõzött, hogy betöri a szomszédok ablakait. A kiérkezõ járõröknek a 27 éves katona barátnõje árulta el, hogy a férfi elõzõleg megbüntette négy éves lányukat. A rendõrök ezután kezdték el keresni a kislányt, akire végül a fürdõszobában elbújva találtak rá.

Mint kiderült, a kislány nem tudta elmondani az ábécét, ezért az apja a csap alá tartotta a fejét. 2Ez a szimulált vízbefojtási technika egyik nagyon egyszerû formája” - mondta a helyi rendõrfõnök utalva a terrorizmussal vádolt gyanúsítottak kihallgatási technikájára, amely - hivatalosan - be van tiltva, mint a kínzás egyik formája. „És a mi még rosszabb, hogy a kislány fél a víztõl” - tette hozzá Todd Stancil – „az apja szerint éppen ezért ez kiváló módszer volt a megbüntetésére.” Az apát a rendõrség õrizetbe vette, majd a bíróság vádat emelt ellene testi sértés miatt, a kislányt pedig nevelõszülõknél helyezte el a gyámhatóság.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!