2024. május 27. Hétfő, Hella.
 
Az ÉDES egyesület felhívásaForrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-03-11 17:29:05
Élet Diabetesszel Egészségesen Sokáig Közhasznú Egyesület Szakorvosok és háziorvosok segítségével mûködik 2010. óta.

Berettyóújfalu és kistérségében élõ tagjainkat folyamatosan toborozzuk, várjuk újabb sorstársak, és egészséges életmód információinkkal minden ember jelentkezését. Hogyan lehet ezt ma a nehéz anyagi körülmények között is megvalósítani?  Hasonló kérdésekre is választ kapunk.
Elõzzük meg a gyorsan terjedõ 2-es típusú cukorbetegséget, mert erre van lehetõség.
Ma már az 1-es típusú cukorbetegség kezelése, önmenedzselése gyorsan megtanulható, és teljes értékû élettel élhetõ. Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség két teljesen más, bár a kezelési lehetõségek sokszor hasonlóak, mégsem ugyanaz. Legyünk tájékozottak ezügyben is, és megmenthetünk lábakat az amputációtól, szemeket a vakságtól, és még sok rémisztõ szövõdményektõl, melyek az információk hiányában elég gyorsan kialakulhatnak. Ha már kialakult nem visszafordítható, de lassítható, megállítható. Minden cukorbeteg egy beteg. Ezért személyre szabott kezelésre van szükség. Ezt szakorvosra kell bíznunk.
Minden hónap harmadik kedd délutánján 16:30-kor találkozunk.
Helyszín: Nadányi Zoltán Mûvelõdési központ, Erdélyi Gábor terem. Várjuk Önt is!
Vércukor, vérnyomásmérésre minden résztvevõnek ingyen van lehetõsége. Alkalmanként koleszterinmérésre is. A városban, környezõ falvakban rendezvényeken ott vagyunk és szûréseket végzünk.
Együtt könnyebb!
www.edes-berettyoujfalu.hupont.hu
Telefon: 402-567
Mobil: 06 20 221 96 21

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek