2019. február 16. Szombat, Julianna, Lilla.
 

Pénteken még többfelé hőség lesz, a szombaton érkező hidegfront nyomán viszont mintegy 10 fokos lehűlésre, záporokra, zivatarokra kell számítani. Az államalapítás ünnepén is borús, sokfelé szeles, esős lesz az időjárás – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

Állami kitüntetéseket és elismeréseket adott át Pintér Sándor belügyminiszter az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából kedden Budapesten – ismertette a kormany.hu. A díjazottak között ezúttal is találunk megyénkbeli kiválóságokat.

Budapest, 2013. augusztus 15., csütörtök (MTI) – Az augusztus 20-i ünnep miatt négynaposra meghosszabbodó hétvégén a hétfõi napra feloldják a kamionstopot közlekedésbiztonsági okokból – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

Pánik tört ki szombat este az újpesti tûzijátékon, az emberek egymást lökdösve menekültek el a fõtérrõl. A tûzijáték közben egyszer csak berepültek a tömegbe a petárdák.
Programok augusztus 20-ra2010-08-19 09:01:12

A karneváli izgalmas eseményeken kívül van más lehetõség is a szabadnap eltöltésére megyénkben.

Biztonsági okokból lezárják a Margit hidat a gyalogos és kerékpáros forgalom elõl augusztus 20-án este 6 és éjfél között - tájékoztatott a Fõpolgármesteri Hivatal sajtóirodája.
« 1. oldal »