2024. május 6. Hétfő, Ivett, Frida.
 

Gyalogost gázoltak, karamboloztak, szekerek okoztak problémákat a Hajdú-Bihari közlekedésben szombaton.

Súlyos lábsérüléseket szenvedett annak a kisteherautónak a vezetõje, aki kedden reggel rohant egy fának jármûvével Debrecenben a Szoboszlói úton, a Zelemér utca keresztezõdésének közelében.

Nemrég egy szörnyû motorosbaleset szemtanúja voltam sokadmagammal. A motoros nagy sebességgel ment, rémülten néztünk utána, aztán hallottuk is a csattanást.

Kórházba kellett szállítani annak a személyautónak a vezetõjét, aki egy román rendszámú kamionossal ütközött össze hétfõn délelõtt Debrecenben a Külsõ vásártéren, a Miklós utca keresztezõdésének közelében.

Erõsen ittas állapotban, arcsérülésekkel szállították kórházba azt a sofõrt, aki hétfõn hajnalban szenvedett balesetet Debrecenben, a Kishegyesi úton.

A debreceni élményfürdõben egy szabályosan mûködõ berendezés szippantotta be egy kislány haját, akit úszómesterek mentettek ki a víz alól. A kislányt rövid ideig lélegeztetni kellett, megfigyelésre kórháza vitték, azóta már hazaengedték és jól van.

Sávot váltott, de vélhetõen nem vette észre a mellette lévõ autót, az a szlovák rendszámú kamion vezetõje, aki az ütközés megtörténte után továbbhajtott baleset helyszínérõl, pénteken reggel Debrecenben a Wesselényi utcán.

Debrecen -

A kijelölt gyalogátkelõhelyen ütött el egy gyalogos kislányt egy autós, szerdán késõ délután Debrecenben, a Hadházi út és a Baksay Sándor utca keresztezõdésében.
« Előző « 2. oldal »