2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 

6 forinttal nõ a benzin és 7 forinttal a gázolaj ára a hazai töltõállomásokon szerdától - erõsítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését.

 

Budapest (MTI) - Alig változott a forint a vezetõ devizákkal szemben péntek reggel, az eurót 285 forint alatt, a svájci frankot pedig 236 forint alatt jegyezték 7 órakor.

Kissé erõsödött a forint2011-09-15 16:06:57

Csütörtök reggelre a forint enyhén korrigálta az elõzõ napi számottevõ veszteségeit. A piacok tájékozódási pontokat várnak európai pénzügyi vezetõk nap folyamán elhangzó gazdasági helyzetértékeléseitõl.

Budapest (MTI) - Emelte bruttó 5-5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., ezzel a benzin ára szerdán új történelmi csúcsot ért el.

Budapest (MTI) - Gyengült a forint árfolyama hétfõ reggel péntekhez képest, a svájci frankot 233,20 forint körül, az eurót pedig 281,70 forint körül jegyezték 7 órakor.


Budapest, 2011. szeptember 12., hétfõ (MTI) - Az elõzetes bejelentésnek megfelelõen november 1-tõl 13 forinttal emelkedik a gázolaj jövedéki adója, a dohánytermékeké pedig egy év alatt három lépcsõben növekszik, a pénznyerõ játékautomaták tételes adója is emelkedik, és emellé még százalékos játékadót is kell fizetni - egyebek mellett ezt tartalmazza a Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter javaslata, amely hétfõn került fel az Országgyûlés honlapjára.

Budapest (MTI) - Gyengült a forint péntek estére, az eurót 280 forint felett, a svájci frankot pedig 231 forint felett jegyezték röviddel 18 óra után.

Budapest (MTI) - A 18 magánnyugdíjpénztár 5,092 millárd forint mûködési veszteséggel zárta az elsõ félévet, ami több mint kétszerese a tavalyi egész évinek (2,382 milliárd forint) és mintegy nyolcszorosa a tavalyi elsõ félévinek (643 millió forint) - derül ki a felügyeleti adatokból. Június végén a kasszáknak 100.625 tagjuk volt, a pénztári portfólió piaci értéke pedig 244,299 milliárd forintot tett ki.


Hajdúszoboszló - Rögzített árfolyamú végtörlesztést javasol a kormányak a Fidesz-KDNP-frakció

 

Hat havi mélypontra gyengült az euró árfolyama dollárban azt követõen, hogy az EKB "ejtette" kamatemelés felé hajló pénzpolitikáját és a gazdasági növekedés lassulását jelezte elõre a szuverén adósságválsággal terhelt euróövezetben.

Gyengült a forint2011-09-09 14:29:05

Gyengült a forint és a zloty pénteken a csökkenõ kamatprémium kilátások miatt.

Budapest (MTI) - Emelte bruttó 7, illetve 5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

 

Budapest, 2011. szeptember 7., szerda (MTI) - Már hétfõn dönthet az Országgyûlés a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítésérõl és a lakóingatlanok kényszerértékesítésérõl szóló törvény módosításáról.

 

 

 

A magyar tõzsdeindex mínuszból pluszba váltott, miután a svájci jegybank bejelentette, mindent megtesz a frankerõsödés ellen és célárfolyamot tûzött ki.

Délelõtt hatalmasat esett a frankárfolyam, miután a svájci jegybank közölte, a frankerõsödés megállítása érdekében megcélozza az euróval szemben a 1,20-as árfolyamot, ami gyakorlatilag árfolyamrögzítést jelent.

Alig változott a forint árfolyama hétfõ reggel: a svájci frankot 246 forint körül, az eurót pedig 275 forint körül jegyezték 7 órakor.

Budapest/London (MTI) - Erõsödött a forint pénteken kora estére a svájci frankkal, ugyanakkor stagnált az euróval szemben délutánhoz képest a bankközi devizapiacon.

Esik a forint2011-09-02 12:28:03

A kereskedõk szerint nincs sok esély arra, hogy a svájci központi bank beavatkozna, miközben nõ az euróövezeti adósságválsággal kapcsolatos aggodalom, és zuhannak az európai részvényárak, ami növeli a biztonságos megtakarításnak számító frank iránti keresletet.

Gyengül a forint2011-09-01 11:54:30

Budapest, 2011. szeptember 1., csütörtök (MTI) - A romló euróövezeti gazdasági kilátások miatt gyengülõ eurót követve veszített árfolyamából csütörtök délelõtt a forint.

A hétfõ este jegyzett árfolyamok közelében nyitotta a napot a forint a devizapiacon, a svájci frank kismértékben tovább gyengült, tíz óra után azonban ismét 231 forint fölé ment az árfolyam.

Nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán ezen a héten a Mol Nyrt., így a benzin átlagára 379 forint, a gázolajé 366 forint marad - értesült az MTI piaci forrásokból hétfõn.

Péntek este közel hat forintot gyengül a svájci frank, és a forint erõsödése hétfõ reggel is folytatódott. Július vége óta nem volt ilyen erõs a forint a frankhoz képest, az árfolyam 230 forint alatt is megfordult.

A forint pénteken kora reggel árnyalatnyit gyengült a svájci frankkal, erõsödött a dollárral és gyakorlatilag stagnált az euróval szemben a csütörtök késõ esti jegyzéséhez képest.

A svájci frank gyengült csütörtök reggeli órákban közel két forinttal gyengült, ezzel párhuzamosan a dollár és az euró is veszített értékébõl.

« Előző 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 « 24. oldal » 25 26  Következő »