2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság
A Debreceni Rendõrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Debreceni Rendõrkapitányság 09010/3067/2013. bûnügyi számon nyomozást rendelt el garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves fiatalkorú ellen, aki 2013. június 6-án 18 óra körüli idõben, a debreceni Baltazár Dezsõ téren – a MODEM épülete elõtt – egy ismeretlen férfit bántalmazott.

 


Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 18 személyt fogtak el és 35 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 személyt körözés alapján, míg 5 személyt az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt fogtak el.

Fokozott ellenõrzés során buktak le – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el és 27 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt körözés alapján, míg 3 személyt az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt fogtak el.

Egy 61 éves nõ eltûnésérõl érkezett bejelentés a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Juhász Csaba fiatalkorú eltûnése ügyében.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Rézmûves Csaba eltûnése ügyében.

Körözési toplista (ORFK)2010-12-06 11:07:21

Az Országos Rendõr-fõkapitányság összeállította a körözési Top100 listát. Kérjük, hogy aki a képeken látható személyekrõl illetve tartózkodási helyükrõl információval rendelkezik, hívja a 112 telefonszámot, a Telefontanú 06-80-555-111 számát vagy értesítse a legközelebbi rendõri szervet.

Idõben kórházba került, így a kihûlés nem veszélyeztette annak a szerb férfinak az életét, akire két fa közé szorulva találtak a határrendészek csütörtök késõ este Tiszasziget közelében.
A rendõrök csütörtökön, Budapesten fogták el azt a férfit akit lõfegyverrel, lõszerrel és kábítószerrel visszaélés miatt körözött a Nyíregyházi Rendõrkapitányság - közölte csütörtökön a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság.
« Előző « 2. oldal »