2024. március 19. Kedd, József, Bánk.
 
Ingatlanhoroszkóp novemberreForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-10-29 13:52:48
Lássuk, mit ígérnek a csillagok novemberre! Aki ingatlanával kapcsolatosan tervezget valami változást, annak érdemes belepillantani ingatlanhoroszkópunkba.

Kos
március 21. - április 20.

Novemberben az otthonával kapcsolatos tervei megvalósulhatnak. A környezetében most minden segítséget megkaphat ehhez. Érdemes kihasználni.

 


Bika
április 21. - május 20.

Novemberben újra simán és gördülékenyen mennek a dolgai, és ráadásul pozitívan tudja ezeket alakítani. Most érdemes nagyobb beruházásba belevágni.

 


Ikrek
május 21. - június 21.

Egy nagyon kellemes hónapra számíthat. Az energiái kimeríthetetlenek, és  minden az elképzelései szerint alakul otthonában. Sikeres hónapra számíthat. Lakásvásárlásra kedvezõ idõszak ez.



Rák
június 22. - július 22.

Egy nagyon örömteli és kreatív hónapra számíthat. A lehetõségei szinte kimeríthetetlenek. Legyen az lakáseladás, lakásvásárlás, albérletválasztás, sehol nem ütközik akadályokba.


Oroszlán
július 23. - augusztus 22.

Tele van lehetõségekkel, és ezeket nem is szabad elszalasztani. Ingatlanügyletbõl bevételre számíthat. A háttérbõl segítséget nyújt valaki, akire nem is számított.



Szûz
augusztus 23. - szeptember 22.

Novemberben tele lesz energiával, és szinte fáradhatatlanul tud tevékenykedni. Érdemes ezt a kedvezõ csillagállást lakásfelújításra, kertrendezésre használni.



Mérleg
szeptember 23. - október 22.

Legjobb idõszak ez komolyabb összeg befektetéséhez. Ha tervei között szerepel lakáscsere, lakásvásárlás, vagy felújítás, mindenképpen most kezdjen hozzá!


Skorpió
október 23. - november 21.

Kiemelkedõ hónapra számíthat, amely rengeteg lehetõséget és örömet tartogat számára. Ezek külfölddel, a vállalkozásával és a szerelemmel vannak kapcsolatban. Lehetséges egy házasság, összeköltözés valakivel.



Nyilas
november 22. - december 21.

Tele van ötletekkel, energiával. Úgy érzi, hogy változtatni kellene az életén. A megújulás vágyával vág neki ennek a hónapnak, és a felfedezés öröme hajtja. A most vásárolt lakberendezési tárgyakban nem fog csalódni.


 


Bak
december 22. - január 20.

A bakok jobban teszik, ha elhalasztják ingatlanaikkal kapcsolatos terveiket. Nem ez a legjobb idõszak a továbblépéshez. Várjon tavaszig!


Vízöntõ
január 21. - február 19.

Nagyon pozitívan alakul a hónapja. Elsõsorban a munkában érhet el kiemelkedõ sikereket, ennek rögtön anyagi vonzata is lesz, amit érdemes a lakberendezési tárgyakra, háztartási eszközökre fordítania. Ha ezt elmulasztja, késõbb nagyon bánni fogja.


Halak
február 20. - március 20.

Harmonikusan alakul ez a hónap a halaknak. Pozitív eseményekkel és életörömökkel lesz tele. Kedvez az idõszak a lakásuk, otthonuk szépítgetésére. Ettõl még a közelgõ tél is elviselhetõbbé válik.


Horoszkóp SMS-ben is! Válaszd ki a kedvedre valót!

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!