2018. június 22. Péntek, Paulina.
 
Ingatlan horoszkóp szeptemberreForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-08-30 16:21:08
Címkék: Horoszkóp, ingatlan
Házat szeretne vásárolni vagy eladni? Esetleg lakásfelújítást tervez? Nézze meg mit üzennek a csillagok! Ingatlan horoszkópunk hónapról hónapra a segítségére lehet a fontos döntéseknél.

KOS (március 21.-április 20.) - Szépítgesse otthonát, tegye minél hangulatosabbá, hogy a közelgő őszi napokon is kedve legyen hazamenni. Ne feledkezzen el a nem várt eseményekről sem,  ha még nem kötött lakásbiztosítást, azt minél előbb tegye meg. Jobb megelőzni a bajt, mint később bánkódni.

 

BIKA (április 21.-május 21.)- A jegy szülötteinek most a legalkalmasabb az időpont lakásfelújításra. De mielőtt bármibe is belevágna, alaposan számolja ki a költségeket. Ha a pénztárcája nem engedi meg a nagyobb beruházásokat, akkor a feng shui segítségével is sokat változtathat, javíthat otthonán, és egyben életén is.

 

IKREK (május 21.-június 21.) - Ha a költözést fontolgatja, akkor várjon még egy ideig! Nézegesse az ingatlankínálatot, mert álmai lakását várhatóan csak december körül fogja megtalálni. Nem árt, ha ingatlanközvetítő segítségét kéri, így biztosan nem fogja megbánni a végleges választást.

 

RÁK (június 22.-július 22.) - Szeptemberben azoknak a rákoknak, akik eddig évekig nem tudtak megszabadulni rossz helyen  fekvő ingatlanuktól, most kedvez a szerencse. De ne töprengjen sokat! Ha komoly vevő keresi fel, annak az első árajánlatra mondjon igent, különben továbbra is nyakán marad a nemkívánatos porta.

 

OROSZLÁN (július 23.- augusztus 23.) - Figyeljen oda lakása tetőszerkezetére, mert lehet, hogy egy apróbb hiba miatt egész télen bosszúság éri. Most még kedvez az időjárás az efféle munkáknak, ezért jobb, ha sürgősen megnézeti. Lakás eladás esetén legyen nagyon körültekintő! Ne próbáljon meg kiskapukat keresni, maradjon a törvényes úton!

 

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.) - A magányos szűzeknek a szeptember nagy változásokat hozhat. Lehetséges, hogy találkozik valakivel, akivel néhány randevú után az összeköltözést fontolgatja. Ne ugorjon azonban fejest a mélyvízbe! Gondolja át, hogy valóban megérett-e a kapcsolat arra, hogy feladja régi, önálló otthonát.

 

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Nem árt, ha tanulmányozza a lakásvásárlással, cserével kapcsolatos jogszabályokat, mert a hónap végén szüksége lehet rá! Pénzt azonban ne kérjen kölcsön senkitől, mert arra nagyon ráfizethet! Ha szüksége lesz hitelre, forduljon szakemberhez, aki megfelelő tanácsot tud önnek adni.

 

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Közelednek a hűvös napok. Nézze meg otthona nyílászáróit, és ha szükséges, még most cseréltesse ki, javíttassa meg őket! Ha kertes házban él, figyeljen oda a kerítés állapotára, ugyanis a hónap végén vitája támadhat emiatt a szomszéddal.

 

NYILAS (november 23.-december 21.) - Ha építkezést tervez, akkor ne sajnálja az időt a körültekintő telekvásárlásra. Nem kell rögtön az elsőt megvenni, mert ha szétnéz az ingatlanpiacon, bizony hamar rájön, hogy sokkal jobb lehetősége is lett volna. Vonja be párját is a megfelelő választásba, hiszen fontos, hogy leendő otthonuk mindkettőjüknek megfeleljen.

 

BAK (december 22.- január 20.) - Szeptember nem alkalmas a helyváltoztatásra. Ha albérletben él, akkor még maradjon! A jobb lehetőség még várat magára. Addig is próbálja kreatívan egyedivé varázsolni azt a lakást, illetve szobát, ahol jelenleg lakik. A lakástulajdonosoknak  a hónap folyamán egy apróság miatt várhatóan meggyűlik a bajuk a hatósággal.

 

VÍZÖNTŐ (január 21.-február 19.) - Szeptemberben nehogy eszébe jusson eltartási szerződést kötni! A csillagok állása nem kedvez az efféle megállapodásoknak. Aludjon még rá néhány hetet, beszélje meg közeli hozzátartozóival, és várjon október közepéig.  Azok a vízöntők, akik saját lakással rendelkeznek, a hónap közepe táján fokozottan figyeljenek arra, hogy mindent alaposan zárjanak be. Egy besurranó tolvaj nem kizárt.

 

HALAK (február 20.-március 20.) - Ne feledje, rend a lelke mindennek! Ha ezt szem elől téveszti, előfordulhat, hogy egy ingatlannal kapcsolatos irat miatt kellemetlensége támad a hónap vége felé. Lakás eladásban viszont szerencsésnek ígérkezik a szeptember közepe. Bútort azonban ne most vegyen, mert könnyen becsaphatják.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!