2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Ma hozzák nyilvánosságra a felsõoktatási keresztféléves ponthatárokat a www.felvi.hu oldalon.

Várhatóan csütörtökön határozzák meg az idei keresztféléves felvételi pontszámait, amelyeket a www.felvi.hu oldalon hoznak nyilvánosságra.

A felsõoktatásba jelentkezõ több mint 106 ezer diák közül mintegy 74 ezren nyertek felvételt – közölte Palkovics László, az Emberi Erõforrások Minisztériumának felsõoktatásért felelõs államtitkára pénteken budapesti sajtótájékoztatón.

Megemelik a ponthatárokat2013-08-13 10:07:58

Jövõre 170-180 milliárd forint állami támogatásra van szükség a felsõoktatásban - mondta az Emberi Erõforrások Minisztériuma felsõoktatásért felelõs államtitkára a Kossuth Rádió 180 perc címû mûsorában, kedden.

Ponthatárok - Nyilvánosak a felsõoktatási felvételi ponthatárok
Budapest, 2013. július 24., szerda (MTI) – Nyilvánosságra hozták az idei felsõoktatási felvételi ponthatárokat szerda este a www.felvi.hu oldalon. Az adatok alapján a legmagasabb pontszám, 465 az – államilag finanszírozott – alkalmazott közgazdaságtan, a nemzetközi tanulmányok és a gazdaságelemzés szakhoz kellett.
llusztráció - Felsõoktatás
Budapest, 2013. július 16., kedd (MTI) – Július 24-én hozzák nyilvánosságra a felsõoktatási felvételi ponthatárokat; az idén virtuális Pont Ott Partit rendeznek a www.felvi.hu oldalon és a Felvi Facebook-oldalán. Az idén is az ELTE a legnépszerûbb intézmény, most is több nõ adott be felvételi kérelmet, mint férfi, és a legidõsebb jelentkezõ 1938-ban született.

Budapest, 2012. augusztus 29., szerda (MTI) – Nyilvánosságra hozták az idei felsõoktatási pótfelvételik ponthatárait szerda délután a www.felvi.hu oldalon, ezzel több mint kilencezer jelentkezõ tudta meg, bekerült-e valamelyik felsõoktatási intézménybe.

Szerdán este várhatóan nyolc óra után hozzák nyilvánosságra az idei felsõoktatási pótfelvételi ponthatárait; a mostani eljárásban több mint kilencezren adtak be kérelmet, a legfiatalabb jelentkezõ 1996-ban született, a legidõsebb idén lett 67 éves.

Nyilvánosságra hozták az idei felsõoktatási felvételi ponthatárokat: ezzel mintegy 140 ezer jelentkezõ sorsa dõlt el. Elsõ körben 97 ezren - a felvételizõk 70 százaléka - nyertek felvételt valamely egyetemre vagy fõiskolára. Idén 462 pont volt a felsõ határ, ennyivel lehetett bekerülni a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakára.

« 1. oldal »