2024. április 29. Hétfő, Péter.
 

Hajdú-Bihar - Noha egy-egy kisvárosban a fürdõ inkább viszi, mintsem hozza a pénzt, megyénk érintett települései kivétel nélkül ragaszkodnak ezekhez a létesítményekhez.

A "Bihar Termálliget-Strandfürdõ versenyképes turisztikai termékké fejlesztése Berettyóújfaluban" ( ÉAOP-2.1.1/A-2f-2009-0005 ) címû projekt ünnepélyes zárórendezvényére került ma sor a pályázat keretében felújított és megszépült régi Strandfürdõ területén, melyet sajtótájékoztató és állófogadás követett a régi Vármegyeháza dísztermében. A Népligetben található fürdõkomplexum új neve: Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdõ

Vasárnap nyitnak a strandok2011-04-28 09:34:46
Hajdú-Bihar - Árat csak óvatosan emelnek a megyénkbeli fürdõk.

A legtöbb megyénkbeli fürdõben lehet majd pancsolni május elsején, a strandszezon hagyományos nyitónapján. Kabán gõzerõvel folyik a munka, hogy vasárnapra befejezõdjön a fõépület homlokzatának és tetejének felújítása, a medencék tisztítása, javítása – tudtuk meg Borbély Alfréd fürdõvezetõtõl.

Új szolgáltatásokkal várja majd hamarosan vendégeit a berettyóújfalui strandfürdõ. A város fürdõjére számos fejlesztés vár.

Strandidõ Hajdúszoboszlón2010-08-03 09:30:02

Remek idõjárás köszöntött be a hétvégére, Hajdúszoboszlón ki is lehetett volna így tenni a megtelt táblát. Nézze meg a képeket és a videót!

Romániai cserelátogatás2010-07-26 11:26:07

Idén is eleget tettek a meghívásnak és öt napra ellátogattak a román testvértelepülésrõl, Tomestirõl érkezõ gyerekek és pedagógusaik Pocsajba.

Az esõs május és június lesújtotta a strandok üzemeltetõit. Szoboszlón ez jó alkalom volt arra, hogy kipróbálják, mennyire kelendõ az év elején átadott wellnes fürdõ, amit Aqua Palace névre kereszteltek.

Hamarosan kibõvített és kicsinosított strandokon pancsolhatunk a megye több településén is, ahol jelentõs fürdõfejlesztések vannak folyamatban.

« Előző « 2. oldal »