2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Az egy hónapos próbaüzemet követõen február 1-jétõl változik az útdíjrendszer, a döntés értelmében több szakasz ingyenes lesz, közöttük a ferihegyi gyorsforgalmi út - jelentette be Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára.

A netrisk.hu internetes alkusz kötelezõ gépjármû felelõsségbiztosítási indexe 102,7 százalékon áll jelenleg, így az egy évvel korábbihoz képest minimális, 2,7 százalékos a díjemelkedés - közölte az alkusz az MTI-vel.

Közel megduplázódott a hipermarketek és áruházláncok gumiabroncs forgalma.

Sûrûn elhelyezett traffipaxokkal, fokozott ellenõrzéssel találkozhatnak a következõ hónapokban az autósok.

Õsszel az utakon2013-10-17 19:00:14

Hasznos tanácsok az õszi közlekedéshez.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyei útállapotok 2010. május 19-én. Fontos információk az autósoknak!

Az elsõ hullámban érkezõ szlovák rendszámú áradat után megjelentek a német, osztrák és ukrán rendszámú autók, de akár brit, amerikai, vagy akár valamely óceániai szigetország rendszámával is találkozhatunk. Miért? A cikkbõl kiderül!

Noha január elsején több mint 60 pontban változott a KRESZ, a legtöbb autós még mindig nem ismeri ezeket - állítják az autóklubnál. Ma indították el országos balesetmegelõzõ kampányukat, de ...
Átverik a magyar autósokat2010-03-08 16:23:26
Péntektõl nem kell a mûszaki vizsgán eredetiségvizsgálatot is csináltatniuk az autósoknak. Az errõl szóló rendelet csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben - ám sokan úgy tudták, hogy ez már csütörtöktõl megszûnik.
Harapja a hideg az aszfaltot2010-02-01 18:55:30
Napjainkban egyre többen gondolják úgy, hogy a forgalmi dugók helyett inkább két keréken ülve próbálják meg elérni úticéljaikat. A városunkban egyre több lehetõség van arra, hogy biztonságosan, kerékpárúton közlekedjenek kétkerekûikkel.
« 1. oldal »