2024. április 27. Szombat, Zita.
 

2012. február 3-án reggel 6 órakor állt le 66 év mûködés után a nemzeti légitársaság. Az utolsó járat, az MA745-ös Helsinkibõl 9:45-kor landolt Budapesten. A cég felszámolása azóta sem fejezõdött be, új légitársaság pedig még nem indult helyette.

Szijjártó Péter még a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkáraként jelentette be idén márciusban, hogy az Emirates ügyfélszolgálati központot hoz létre Budapesten, a légitársaság az akkor folytatott megbeszélések és a magyar kormány pénzügyi támogatásairól szóló tárgyalások után döntött a közvetlen járatokat indításáról.

A részben diszkontformában mûködõ Vueling gépei szerdán, pénteken és szombaton közlekednek a két város között a nyári menetrendben.

Piros-fehér-zöld lesz a festése, Sólyom lesz a neve az új hazai légitársaságnak, amely hamarosan már jegyeket árulna, és jövõre a tengerentúlra is repülne - írja a szombati Magyar Nemzet.

Négy helyett legalább nyolc euró jár kétóránként, ha késik a repülõ. A Wizz Air fapados légitársaság ellen még áprilisban született, de most jogerõssé vált ítélet nemcsak a cégre, ...
Bõvültek az utasok jogai2010-08-03 11:39:17
Megkezdõdött a német Lufthansa légitársaság pilótáinak négynapos sztrájkja. A munkabeszüntetés érinti a Lufthansa Cargo teherszállítóit, valamint a német légitársaság fapados leánycégét, a Germanwings járatait is.
« 1. oldal »