2024. március 19. Kedd, József, Bánk.
 

A foglalkoztatottak száma tavaly szeptember-novemberben 4 millió 155 ezer volt, a munkában állók száma 188 ezerrel nõtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

November utolsó hétvégéjén többfelé várható esõ, északkeleten akár havas esõ, havazás is lehet. A leghidegebb órákban továbbra is fagypont körül alakul a hõmérséklet, de néhol nappal sem lesz plusz 1 Celsius-foknál melegebb - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos középtávú elõrejelzésébõl.

A kukoricát még törik, a napraforgót és a burgonyát már „el is felejtették”.

A Fidesz szóvivõje szerint novembertõl a tavalyi árhoz képest 20 százalékkal kevesebbet fizetnek a családok a gázért, a távhõért, az áramért. Zsigó Róbert vasárnap az MTI-vel közölte azt is: a jövõ héten ötvenhét városban folytatódnak a kormánypárt rezsicsökkentési fórumai.

Mi vár Önre a héten? Olvassa el nálunk heti horoszkópját!

Az ikrek nyitott lesz a héten, a szûznek elfoglalt napjai lehetnek.

Novemberi horoszkóp2008-11-10 14:30:35

Megtudhatja mi vár Önre novemberben. A Kos a kimerültség jeleit észleli,a Rákot jó egészségnek örvendhet.

Mindenkit meglep a hetek óta tartó nyárias õsz. Szokatlan a húsz fok körüli hõmérséklet így novemberben. És még a legidõsebbek sem emlékeznek olyanra, hogy ilyenkor a tavasz hírnökét szedhették volna. Az idén azonban bárki meglepheti kedvesét egy csokor ibolyával,hiszen tömegesen nyílnak a kertekben, és a fû között. 

« 1. oldal »