2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Kendermag kontra KDNP2010-05-10 11:54:56
A marihuána legalizálásáért tüntettek vasárnap Budapesten, a Margit-szigeten. Az úgynevezett Globális Marihuána Menetet világszerte megrendezik, szombaton Prágában 13 ezren vettek rajta részt.
Ötmillió forinttal tartozik az áramszolgáltatónak egy most lebukott marihuána ültetvény tulajdonosa. Még a szakértõket is meglepte, hogy a csaknem 150 tõ marihuánát szinte laboratóriumi körülmények között termesztették.
Illegális vadkender-ültetvényük mellett, pálinkát és sört is fõztek engedély nélkül, sõt még az áramot is lopták egy hegyeshalmi családi házban.

Kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendõrség egy 22 éves pátrohai fiatalember ellen, aki egy átalakított szekrényben 28 tõ vadkendert nevelt.
Kábítószert terjesztett egy 66 éves nõ és lánya a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. A rendõrség a napokban ütött rajta a drogbandán. A két nõn kívül egy 27 éves dílert, és fogyasztókat is elkaptak.

Több száz millió forint értékben termesztettek vietnamiak marihuánát budapesti és fóti családi házakban. A rendõrség most hét embert vett õrizetbe.
Egy 14 éves fiú és egy 15 éves lány lett rosszul szerda délben az egyik szegedi iskolában, miután osztálytársuk a szünetben füves cigivel kínálta õket.
Nem hagyhatja el lakhelyét az a 16 éves, középiskolás nyíregyházi fiú, akit a múlt szombaton este kaptak el a rendõrök, mert marihuánát árult. A fiú azóta õrizetben volt, ezt változtatta csütörtökön a bíróság lakhelyelhagyási tilalomra.

Nyolc kilogramm marihuánát foglaltak le a rendõrök Polgáron egy parkolóban és egy házkutatáson.

Drogon ülve utaztak2009-11-16 17:34:09
Az alkohol és cigaretta jóval károsabb olyan illegális kábítószereknél, mint a marihuána, az LSD, vagy az ecstasy - közölte a brit kormány drogtanácsadója.

Kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanújával vettek õrizetbe a rendõrök szerdán három férfit – közölte pénteken Vezendi Jánosné rendõrség szóvivõ.

Drogot árult - lebukott2009-09-14 15:43:52
Egy brit bíróság csütörtökön tíz évre eltiltott az állattartástól egy húszéves fiatalt, aki marihuána füst belélegzésére kényszerített egy macskát.
« 1. oldal »